Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elegem van az okos öregasszony...

Elegem van az okos öregasszonyokból! Ti h birjátok az extrahülye kioktatásokat? V csak én botlok folyton ilyenekbe?

Figyelt kérdés
párhetes koraóta kapom az okos megjegyzéseket, h ártézi kútról adjam a vizet a gyereknek, meg mi az h nem adok vizet az anyatejes babámnak igy szomjan fog halni, meg 5,5hónapossan ült a fiam a babakocsiba, kötözzem le mert még nem szabad ülnie és tegnap megkaptam amitől szakadt a cérna h milyen anya vagyok ilyennek nem való gyerek.az történt h elmentem a gyógyszertárba, nálunk az orvosi váró és a gyógyszertár egy terembe van.váróterem televolt betegekkel és ezért a fiamat (8hónapos) kint hagytam az épület előtt, az épület eleén nagy ablakok vannak igy végig láttam, jól elvolt.mikor kimentem egy nénike nekem esett h milyem anya az ilyen aki kint hagya a gyerekét mert el kéne tőllem venni..... szerintetek normálisak?azt hiszik h mert ők már x évesek igy viselkedhetnek velem mert én fiatal vagyok?
2013. okt. 13. 17:59
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
És abban a 200 lelkes faluban soha nem járt még senki aki nem odavalósi és esetleg beteg az agya...ezt nem gondolhatod komolyan szerintem...hibázott ,ennyi..a lényeg,hogy tanuljon belőle,többet ne csináljon ilyet.Senki,legalábbis én nem törtem pálcát fölötte,de ez van,nem szabad ilyet csinálni és kész.ahogy mondani szokták az ördög nem alszik,nekünk kell figyelni.fiatal még,nem kell most kiborulnia,hogy rossz anya vagy bármi ilyesmi,biztos vagyok benne,hogy én is fogok butaságot csinálni ha megszületik a babám,de tudni kell...érezni,hogy mikor hibázott és tanulni kell belőle.Egy kicsit szálljon magába és gondolkodjon el.Nem történt semmi tragédia és ez a lényeg.
2013. okt. 13. 20:53
 32/32 anonim ***** válasza:

Nagyon kis faluban nőttem fel, mindenki ismert mindenkit, és a szomszédunkban lakó kislányt két pasi el akarta rabolni...

Nem most hanem ezelőtt 25 évvel!!!!

Egy ismerősömnek decemberben született meg a 2.kisfia, csak kicsit hagyta egyedül, 5hetes volt, megfulladt, pedig a szobájában a kiságyban volt, azóta sem tért magához.

Felelőtlenség a kicsit egyedül hagyni.

2013. okt. 14. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!