Elegem van az okos öregasszonyokból! Ti h birjátok az extrahülye kioktatásokat? V csak én botlok folyton ilyenekbe?
Figyelt kérdés
párhetes koraóta kapom az okos megjegyzéseket, h ártézi kútról adjam a vizet a gyereknek, meg mi az h nem adok vizet az anyatejes babámnak igy szomjan fog halni, meg 5,5hónapossan ült a fiam a babakocsiba, kötözzem le mert még nem szabad ülnie és tegnap megkaptam amitől szakadt a cérna h milyen anya vagyok ilyennek nem való gyerek.az történt h elmentem a gyógyszertárba, nálunk az orvosi váró és a gyógyszertár egy terembe van.váróterem televolt betegekkel és ezért a fiamat (8hónapos) kint hagytam az épület előtt, az épület eleén nagy ablakok vannak igy végig láttam, jól elvolt.mikor kimentem egy nénike nekem esett h milyem anya az ilyen aki kint hagya a gyerekét mert el kéne tőllem venni..... szerintetek normálisak?azt hiszik h mert ők már x évesek igy viselkedhetnek velem mert én fiatal vagyok?2013. okt. 13. 17:59
11/32 anonim válasza:
Nézd, itt mindenki leírta a véleményét. Tényleg egy pillanatra sem akarsz elgondolkodni azon, hogy esetleg neked nincs igazat? Persze könnyebb azt hinni, hogy mindenki más a hülye, értem én.
12/32 A kérdező kommentje:
most ha azt irtam volna le h bevittem a 8hónapos fiamat egy betegekkel teli orvosi váróterembe akkor jobb anya lennék?
2013. okt. 13. 18:26
13/32 anonim válasza:
Itt gondolom csak olyanok írnak, akik mintaanyukák.
Én is egy kis faluban lakom, ha ilyen helyzet lenne én is kint hagynám arra a 2 percre, vagy legalább kihívnék valami ismerőst hogy vagy figyeljen rá vagy vegye meg nekem amit kell. Ugyan úgy nagy ablakok, kerítés, az út kb 10 méterre.
Itt nincsenek gyermekrablások, nem úgy mint a nagyvárosokban. Ennyiből szerencsénk van.
14/32 anonim válasza:
"jobb anya" - senki nem írta, hogy rossz anya vagy. Csak hogy igaza volt az idős hölgynek, aki ezt szóvá tette, mert tényleg felelőtlenség volt.
Igen, kisebb rossz lett volna ha beviszed.
15/32 anonim válasza:
Szóval nem lehet kóbor kutya? Vagy elszabadult kutya? Árokba, kerítésnek csúszott autóról nem hallottál? Kőfelverődés, faág...
16/32 A kérdező kommentje:
köszi 13-as, végre valaki aki megért.sajnos nekem még ismerős nincs mivel nem régóta lakunk itt, férjem 16-18 órákat dolgozik igy nekem kell egyedül megoldanom mindent.
2013. okt. 13. 18:30
17/32 anonim válasza:
12 emberből egy részben osztja a véleményed...
Akkor szerinted kinek van igaza?
Ha azt gondolod neked, akkor itt nagy problémák vannak!
18/32 anonim válasza:
Én vagyok aki részben egyetért. Szeretném megkérdezni, hogy a többi válaszadó kis vagy nagy városban lakik?? Mert higgyétek el, nagyon nagy különbségek vannak.
19/32 A kérdező kommentje:
leirom mégegyszer, zárt udvar, egy-két bokron kivül más nincs az udvarban....ilyen alapon amit irtok ki sem léphetnék a házból mert mi van ha sétálok és ránkzuhan egy fa vagy egy cserém a háztetőről....
2013. okt. 13. 18:36
20/32 anonim válasza:
Kisvárosban élek, de soha, de soha nem hagynám kint a babámat egy percre sem! Bármi előfordulhat, még itt, falun is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!