Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elegem van az okos öregasszony...

Elegem van az okos öregasszonyokból! Ti h birjátok az extrahülye kioktatásokat? V csak én botlok folyton ilyenekbe?

Figyelt kérdés
párhetes koraóta kapom az okos megjegyzéseket, h ártézi kútról adjam a vizet a gyereknek, meg mi az h nem adok vizet az anyatejes babámnak igy szomjan fog halni, meg 5,5hónapossan ült a fiam a babakocsiba, kötözzem le mert még nem szabad ülnie és tegnap megkaptam amitől szakadt a cérna h milyen anya vagyok ilyennek nem való gyerek.az történt h elmentem a gyógyszertárba, nálunk az orvosi váró és a gyógyszertár egy terembe van.váróterem televolt betegekkel és ezért a fiamat (8hónapos) kint hagytam az épület előtt, az épület eleén nagy ablakok vannak igy végig láttam, jól elvolt.mikor kimentem egy nénike nekem esett h milyem anya az ilyen aki kint hagya a gyerekét mert el kéne tőllem venni..... szerintetek normálisak?azt hiszik h mert ők már x évesek igy viselkedhetnek velem mert én fiatal vagyok?
2013. okt. 13. 17:59
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
*cserép
2013. okt. 13. 18:38
 22/32 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj,Te kérdeztél,mi válaszolunk...az,hogy neked nem tetszik az egy dolog,de az,hogy ennyi anyuka egyformán vélekedik egy adott dologról akkor lehet van benne valami.Konkrétan én még a kutyámat sem hagytam kint amíg kicsi volt( most is csak azért merem mert egy rottit ritkán piszkálnak,de így is bennem van a szar és ha nem fontos akkor nem hagyom kint)és itt nem tökéletes anyukák vannak,csak őszinték és valószínűleg fejlettebb a felelősségtudatuk mint Neked.Ahelyett,hogy megsértődsz meg sértegeted az embereket,inkább el kéne gondolkodnod egy kicsit azon,hogy legközelebb mit ,hogyan fogsz csinálni.Ennyi.
2013. okt. 13. 18:39
 23/32 anonim ***** válasza:
96%
Van különbség. Ha ráesik egy faág, vagy cserép és vele vagy meg tudod akadályozni, de felelős nem leszel. Ha kint hagyod te vagy a felelős és felelőségőre is vonnának.
2013. okt. 13. 18:39
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Én pl egy egészen kis faluban lakom, de valószínű az én hibám, hogy ennek dacára sem ismerek mindenkit és bízom abban, hogy nem lép oda valaki egyszercsak és kapja ki a gyerekem a kocsiból.

A kérdés szempontjából szerintem teljesen mindegy, hogy város vagy falu, bűnözök vagy h*lye emberek mindenhol laknak. Ha más nem, akkor egy "jószándéku" vénasszony is simán odaléphet és elviheti, mert ő azt látja, hogy csak úgy otthagytak egy gyereket, "ejj, ne haljon már éhen, viszem haza megetetni"...

Mert ilyen "kedves" ember pl mindehol van, hogy "ő csak jót akart".

2013. okt. 13. 19:00
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez az a szituáció, amikor "mindenki h@lye csak én vagyok okos" :)

Gyereket sosem hagyok kinnt idegen helyen. Én bevittem magammal, nem feltétlen kapja el a betegséget. 5,5 hónaposnak tényleg nem jó az ülés. Én is lekötöztem, mikor nyomta fel magát.

De a te gyereked, azt csinálsz amit akarsz, de akkor viseld is a következményeket, teszem fel, valaki jót akar és szól.

2013. okt. 13. 19:03
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna bevinned sem, egyszerűen meg kellett volna oldanod máshogy. Én nem ítélkezek, nem akarlak lehurrogni, de annyira szemét világban élünk. Múltkor írta itt egy anyuka, hogy csak egy percre hagyta ott a kisbabáját a lépcsőház másik végében, amíg ő elment a postaládához, mire visszanézett már egy bolond nő kezében volt a gyerek.
2013. okt. 13. 19:24
 27/32 anonim ***** válasza:
56%

Nem vagyok egy szuperanyuka, de tudok irni, és SOHA nem hagynàm kinn a gyerekem egyedül!! Mi van ha ellopjàk? Vagy megverik? Te nem olvasol hireket? Remélem, elveszik töled!

szerencsétlen gyerek..................

2013. okt. 13. 19:57
 28/32 anonim ***** válasza:
81%

Igen,ha bevitted volna,jobb anya lennél! Logikus,nem,hogy inkább legyen náthája a gyerekemnek,és ápoljam,mint sem ne adj Isten,soha többé ne lássam! Akár milyen kis település,mindenhol vannak olyanok,akik ártani akarnak,vagy ahogy azt hiszem az első oldalon írták,baleset történhet,fellökhetik,stb. Én mindenhova cűgölöm a szintén 8 hónapos fiamat,de a 2 éves lányomat is!

Jelen esetben igaza volt a néninek!

A többi (kizárólag anyatejes és szomjan hal,ártéziből vidd a vizet,meg kösd le) na az tényleg tudálékoskodás,de a rendelőnél ami történt,abban igaza volt a néninek! és ha ilyen förtelmesen viselkedtél vele,ahogy itt rinyálsz,én biztosan nyakon húztalak volna,ha nem a nénike helyében,akkor más helyében,hogy térj észhez kislány!!

Akár belátod,akár nem,ez nagyon rossz húzás volt a részedről! Nem azt mondom,hogy car anya vagy,de jogtalanul húztad fel magad,mert Te hibáztál!!! Isten ments,hogy valami történjen akár melyik gyerekkel is,de nem szabad óvatlannak lenni!!!

2013. okt. 13. 20:04
 29/32 anonim ***** válasza:
És mi lett volna ha nem rendelés időben mész??
2013. okt. 13. 20:20
 30/32 anonim ***** válasza:
11%
Igyekszem a kérdésre válaszolni: a kéretlen tanácsokat, amivel nem értesz egyet engedd el a füled mellett, bólogass és felejtsd el, hogy kint lehet-e hagyni a gyereket, azt te valószínűleg jobban meg tudod ítélni, mint azok, akik nem tudják melyik településről van szó. Ilyen szempontból Magyarország eléggé sokszínű, van, ahol egyedül ki sem lépnék az utcára, de voltam már olyan kis faluban, ahol kevesebb mint 200-an laknak és mindenki ismeri a másikat legalább látásból, na ott nem félnék, hogy ellopják a gyerekem, de a kérdés nem is ez volt...
2013. okt. 13. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!