Elegem van az okos öregasszonyokból! Ti h birjátok az extrahülye kioktatásokat? V csak én botlok folyton ilyenekbe?
Én pl egy egészen kis faluban lakom, de valószínű az én hibám, hogy ennek dacára sem ismerek mindenkit és bízom abban, hogy nem lép oda valaki egyszercsak és kapja ki a gyerekem a kocsiból.
A kérdés szempontjából szerintem teljesen mindegy, hogy város vagy falu, bűnözök vagy h*lye emberek mindenhol laknak. Ha más nem, akkor egy "jószándéku" vénasszony is simán odaléphet és elviheti, mert ő azt látja, hogy csak úgy otthagytak egy gyereket, "ejj, ne haljon már éhen, viszem haza megetetni"...
Mert ilyen "kedves" ember pl mindehol van, hogy "ő csak jót akart".
Ez az a szituáció, amikor "mindenki h@lye csak én vagyok okos" :)
Gyereket sosem hagyok kinnt idegen helyen. Én bevittem magammal, nem feltétlen kapja el a betegséget. 5,5 hónaposnak tényleg nem jó az ülés. Én is lekötöztem, mikor nyomta fel magát.
De a te gyereked, azt csinálsz amit akarsz, de akkor viseld is a következményeket, teszem fel, valaki jót akar és szól.
Nem vagyok egy szuperanyuka, de tudok irni, és SOHA nem hagynàm kinn a gyerekem egyedül!! Mi van ha ellopjàk? Vagy megverik? Te nem olvasol hireket? Remélem, elveszik töled!
szerencsétlen gyerek..................
Igen,ha bevitted volna,jobb anya lennél! Logikus,nem,hogy inkább legyen náthája a gyerekemnek,és ápoljam,mint sem ne adj Isten,soha többé ne lássam! Akár milyen kis település,mindenhol vannak olyanok,akik ártani akarnak,vagy ahogy azt hiszem az első oldalon írták,baleset történhet,fellökhetik,stb. Én mindenhova cűgölöm a szintén 8 hónapos fiamat,de a 2 éves lányomat is!
Jelen esetben igaza volt a néninek!
A többi (kizárólag anyatejes és szomjan hal,ártéziből vidd a vizet,meg kösd le) na az tényleg tudálékoskodás,de a rendelőnél ami történt,abban igaza volt a néninek! és ha ilyen förtelmesen viselkedtél vele,ahogy itt rinyálsz,én biztosan nyakon húztalak volna,ha nem a nénike helyében,akkor más helyében,hogy térj észhez kislány!!
Akár belátod,akár nem,ez nagyon rossz húzás volt a részedről! Nem azt mondom,hogy car anya vagy,de jogtalanul húztad fel magad,mert Te hibáztál!!! Isten ments,hogy valami történjen akár melyik gyerekkel is,de nem szabad óvatlannak lenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!