Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 hete miota hazajottunk a...

3 hete miota hazajottunk a korhazbol, folyton ugyanarra ebredek, es panikolok emiatt. Mitol van?

Figyelt kérdés

Tobbszor probalok aludni de mivel meg pici a babam rovideket tudok csak. Folyton ugyanazt almodom, ugyanarra ebredek: almomban kiveszem a picit az agybol es szoptatni kezdem. Fekszik a karomban az olemben, es en elbobiskolok. Arra ebredek (a valosagban), hogy elbobiskoltam mikozben etetem a picit. De tapogaton a takarot es a baba sehol! Teljesen bepanokolok hogy megfullad a takaroban, vagy legurult. (Amugy nem alszik soha velunk egy agyban) a parom issokszor felebred erre hogy keresem a gyereket az agyban, mar azt hiszi hulyeskedek mert 3 hete folyamatosan ez van. A legzesfigyelo villogasa gyoz meg vegul hogy megint csak almodtam.

Nagyon rossz erzes. Volt valakivel hasonlo? Miert van? Mikor nyugszom meg vegre? :(

Nem vagyok pedig egy aggodos turelmetlen anyuka. Meg depressziosnak sem mondanam magam...

2013. dec. 28. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
ne aggódj,tök normális!én a férjemet keltettem rendszeresen félálomba,hogy ráfekszik a babára,mert azt hittem velünk van az ágyba!pedig mindig a kiságyában aludt.vagy hogy a karomba van,azt is álmodtam. Én a kialvatlanságra fogtam:)
2013. dec. 28. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! A kialvatlanság a hormonok sok furcsaságra képesek. Ne ijedj meg! Valószínű ettől félsz a legjobban. Ilyen nálam is volt. Az első időszak a legnehezebb. Nem csak a babának idegen az első néhány hónap hanem az anyukának is regenerálódni kell. Fizikailag és lelkileg is. Sajnos a kimerültség nem gyorsítja fel a folyamatot. Nekem a most 3 hós lányomnál az elején olyan pánikolós voltam, hogy már én elszörnyedtem magamtól. Hiszen nem az első babám. Rosszabbul viseltem a dolgokat mint az elsőnél. Akármikor elkezdett sírni pánikoltam, hogy nem fogom tudni mikor mi baja van. A párom nyugtatott le. Volt , hogy én is az ágyba kerestem a babát holott soha vagy csak percekig fektettük mellénk. Azt mondta a dokim, hogy az első 3 hónap nagyon stresszes időszak. Sok dolog el fog múlni. Te is belerázódsz majd a mindennapokba és akkor már lenyugszol.
2013. dec. 28. 12:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Oh most megnyugodtam. Kezdtem azt hinni hogy megzakkantam. Igen, en is keltettem mar a ferjem azzal hogy rafekudt a babara. :)))) nezett hulyen en meg neztem ot hulyen hogy mit nem ert. :)))

Akkor kivarom mig elmulik. Koszonom a biztatast!

2013. dec. 28. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt ilyen.Az volt a legrosszabb,mikor egyszer tényleg arra ébredtem,hogy a baba mellettem alszik és a feje be van takarva.Egy pillanatra megállt a szívverésem,de szerencsére nem lett semmi baja.

6 hós kora óta átalussza az éjszakát a fiam,a saját ágyában,de még néha most is előfordul,hogy reflexből hátbavágom a férjemet,ha hirtelen megfordul álmában,mert attól félek,hogy agyonnyomja a gyereket,pedig rég nem alszik már velünk a kicsi (13 hónapos).

2013. dec. 29. 00:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen csak en a parnakat dobaltam szet mert nem talaltam a picikemet altalaban hosszas kuzdelem utan sikerult felebrednem es rajojjek arra hogy a picibabam jol van :)
2014. márc. 20. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!