3 hete miota hazajottunk a korhazbol, folyton ugyanarra ebredek, es panikolok emiatt. Mitol van?
Tobbszor probalok aludni de mivel meg pici a babam rovideket tudok csak. Folyton ugyanazt almodom, ugyanarra ebredek: almomban kiveszem a picit az agybol es szoptatni kezdem. Fekszik a karomban az olemben, es en elbobiskolok. Arra ebredek (a valosagban), hogy elbobiskoltam mikozben etetem a picit. De tapogaton a takarot es a baba sehol! Teljesen bepanokolok hogy megfullad a takaroban, vagy legurult. (Amugy nem alszik soha velunk egy agyban) a parom issokszor felebred erre hogy keresem a gyereket az agyban, mar azt hiszi hulyeskedek mert 3 hete folyamatosan ez van. A legzesfigyelo villogasa gyoz meg vegul hogy megint csak almodtam.
Nagyon rossz erzes. Volt valakivel hasonlo? Miert van? Mikor nyugszom meg vegre? :(
Nem vagyok pedig egy aggodos turelmetlen anyuka. Meg depressziosnak sem mondanam magam...
Oh most megnyugodtam. Kezdtem azt hinni hogy megzakkantam. Igen, en is keltettem mar a ferjem azzal hogy rafekudt a babara. :)))) nezett hulyen en meg neztem ot hulyen hogy mit nem ert. :)))
Akkor kivarom mig elmulik. Koszonom a biztatast!
Velem is volt ilyen.Az volt a legrosszabb,mikor egyszer tényleg arra ébredtem,hogy a baba mellettem alszik és a feje be van takarva.Egy pillanatra megállt a szívverésem,de szerencsére nem lett semmi baja.
6 hós kora óta átalussza az éjszakát a fiam,a saját ágyában,de még néha most is előfordul,hogy reflexből hátbavágom a férjemet,ha hirtelen megfordul álmában,mert attól félek,hogy agyonnyomja a gyereket,pedig rég nem alszik már velünk a kicsi (13 hónapos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!