Mit lehet csinálni egy folyton sikoltozó kisgyerekkel (illetve az anyjával)?
Semmit nem lehet csinálni, majd ha lesz gyereked, az is sikoltozni fog...
Én egy óvodával lakom szemben, képzelheted... :)
Én nem értem az ilyen embereket mint te. Mit gondolsz kikapcsolja, mint egy tv-t?? Mi panelban lakunk és a felső szomszéd lekopog, ha a kisfiam hangos. Nem értem mit képzel.. Egy gyereket nem lehet leállítani, főleg, ha ilyen kicsi. Kb 5-6 évesen lehet már elmondani neki, hogy csendesebb legyen.
Az én kisfiam 9 hónapos.
Szóval kíváncsi lennék mit gondolsz mit csináljon a szülő az "ilyen" gyerekkel?!
Miután már valamennyire beszél az a gyerek és valamit már ők is megtudnak érteni, én biztos mondanám neki, hogy nem kell sikoltozni. Az anyja bátorítja amikor ezt csinálja, mert szerinte aranyos.
A másik, hogy nem kell 24 órában otthon lenni. Nekem is van unokaöcsém, kisebb a szomszéd gyereknél, de sokkal normálisabb, mert a nővérem állandóan viszi valahova és foglalkozik vele. Mennek hosszú sétákra, foglalkozásokra, játszótérre, más gyerekek közé stb. Normálisan tud viselkedni, nem pedig csak sikoltozással tudja kifejezni magát.
Nem azt várom el, hogy folyton síri csönd legyen, és beleférne, hogy néha ezt hallgatom, de az, hogy kertes házban, ahol nem egy fal választ el bennünket, ezt kell hallgatnom állandóan és zavar a mindennapi teendőimben, az igenis érthető szerintem.
1.Egyrészt nem csak az ő dolga, mert rám is tartozik, hogy éjjel 2-kor is ezt hallgatom, de akár nappal is.
2.A ház közel van a miénkhez, a gyerekszoba meg pont felénk néz.
3. De, a kutyaugatás is zavaró lehet, de én rá is szólok a kutyáimra, mert tekintettel vagyok másokra.
4. És igen, sokat vagyok itthon, mert ahogy írtam már! itthonról dolgozom és tanulok. Sajnos én nem tudok játszótérre vagy kávéházba menni komplett számítástechnikai berendezéssel.
De a kérdést tekintsétek tárgytalannak és nem kell több választ írni, mert úgy látom itt csupa olyan anyuka van, aki nem gondol bele, hogy nemcsak a kisgyerekesek körül forog a világ és mások is léteznek. Azt gondolom, a toleranciának, megértésnek két oldala van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!