Budapest melyik részén lenne a legjobb babával, kisgyerekkel lakni?
Én már kimenekültem az agglomerációba, vissza nem mennék, sehova. De laknak barátaink a 2., 12., 11., 3. budai kerületekben családi házas részeken, és Pesten szintén a kertvárosias részek jöhetnének szóba, 16,. 17., ha nincs más lehetőség akkor 14. és 18. Sokáig voltunk budapestiek, nekünk fontos a családi ház, kert, és nem akkora, mint amin pont elfér a ház, meg egy macska, kerítéstől 20 cm....
Kinek mi a fontos: közel legyen a munkahelyhez, jó közlekedés, iskolák, kényelem, (akkor meg nem fontos a kertváros). Ezeket nem írtad, nem tudom pontosan, mire gondolsz. És bárhol laksz, a szomszéd nagyon nem mindegy.:)
Mi Budafokon lakunk 2 gyerekkel és imádom. Ami bababarátabb része a kerületnek, az mondjuk Budatétény, ott is laktunk. Nagytéténybe már nem mennék.
Ezenkívűl ha belvárosba, bentebb kellene költözni, akkor a 11. kerület 1-2 része, ami tetszik.
A 8.-dikból jöttünk el, na az élhetetlen gyerekekkel, pedig a körúton laktunk, a Palotanegyedben, szóval nem a gettóban!
Köszönöm a válaszokat!
Most a 11. kerületben lakunk, sajnos pont egy forgalmas részen, és már tervezzük a költözést, mert annak ellenére, hogy szinte minden sarkon van egy játszótér meg egy ovi, nagyon nem szeretek itt lakni. Nekem is inkább a külső, kertvárosi részek tetszenek, de ha ezt megemlítem a férjem családja körében, máris sznob vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!