Melyik ország a legjobb? Hol lenne érdemes lakni?
Oda érdemes menni, amelyik ország nyelvét beszéled legalább annyira, hogy el tudj helyezkedni.
"gyerek segély(mennyit, és mennyi ideig fizetnek)"
Az ilyen kérdések viszont számomra visszataszítónak hatnak. Az elsődleges a munka lenne, nem a segélyre való pályázás. Én világ életemben dolgoztam, soha nem vettem igénybe állami segélyt, sem otthon, sem pedig külföldön, ahol jelenleg élek. Nyugat-Európában is kezdik felismerni azt, hogy nem segélyezni kell a népet, hanem munkát adni nekik. Nagyon sok a rendszer kihasználó egyén, sajnos.
csak Angliába 1 évig fizetnek, de én 3 évig akarok együtt lenni majd a gyermekemmel. az hogy melyik nyelvet beszélem most nem lényeg...
Igen, itt Angliában 1 év. Magyarországon kívül sehol nem lehet otthon lenni 3 évig. Ez egy magyar találmány, sajnos. Pedig ha valóban munkát vállalni akarsz, akkor a legfontosabb kérdés, hogy milyen nyelven beszélsz. De neked látom csak a segély a lényeg. A hozzád hasonlók miatt szigorodott itt a segélyezés rendszere, szerencsére. Aki tényleg dolgozni akar, azt nem érdeklik az olyanok infók, mint a segélyezés. De neked, az írásod alapján csak ez érdekel. Úgy pedig nekiindulni a világba, hogy majd valamit dolgozol, csak segély legyen, az számomra felettébb visszataszító és rám, mint tisztességes bevándorlóra is rossz fényt vet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!