Mit lehet csinálni egy folyton sikoltozó kisgyerekkel (illetve az anyjával)?
Figyelt kérdés
A szomszédomról van szó, nem panelban, hanem kertes házban lakom. Egy fiatal házaspár költözött ide egy éve, most kb. 2 éves a kisfiuk. A problémám az, hogy a nap nagyrészében sikoltozik a gyerek. Nem sír, hanem sikoltozik. Akkor is, ha baja van és akkor is, ha örül. Borzasztóan zavaró. Én itthonról dolgozom, tanulok, de sokszor csukott ablakon keresztül is ezt hallgatom. Egyszer már szóltam normálisan a szüleinek, azt mondták nem tudnak vele mit csinálni, mert ő még kisgyerek..Így ennyiben maradt. Mostmár bevallom néha a kertben hangosan szidom őket, ha meghallom, mert egyszerűen elviselhetetlen. Mit lehetne velük csinálni?2013. aug. 28. 20:41
21/23 anonim válasza:
Képzeld, nálunk az alsó szomszéd láncdohányos, kb. negyed óránként jár ki az erkélyére bagózni, nem tudunk tőle kimenni az erkélyre, mert tuti pár percen belül feljön a szag, és a nappaliban sem tudunk rendesen szellőztetni, mert telefüdtöli. Akkor most rá kéne szólnom, hogy mégis hogy képzeli, hogy rágyújt a saját erkélyén, mert az engem zavar? Vagy az más, mert egy felnőtt emberről van szó, akit nem olyan menő szidni, mint egy 2 évest?
22/23 Gergelyi Emőke válasza:
Budapesten lakom,nálunk ugyanez volt a helyzet amikor a szomszéd gyerek 1-2 éves lett,kicsapva az udvarra,reggeltől estig összesikoltozta az összes lakót és a közvetlen szomszéd házak lakóit is.Egyszer elegem lett és megbeszéltem velük,hogy ez így nem mehet tovább,tehát sikoltoztassa a gyerekét ODABENT A LAKÁSÁBAN csukott ablakok és ajtók mellett.Ne tudd meg,alig jön ki valami hang odabentről.Azóta állandóan rászól a nagy hangjával az anyja hogyha néha megfeledkezik magáról a gyerek az udvaron.Nem tudom mi lesz,már jön a második pujájuk,nől a hasa a nőnek,férje egész nap távol van,nem kell hallgassa ezt,borzasztóak egyesek.Tedd ezt amit mondtam !Vagy jelentsd fel bírtok háborításért a nyugalom megzavarása miatt!
23/23 anonim válasza:
Nagyon megértelek. Én "tanyán" lakom, épp a csend miatt, szeretem a nyugit. Egy éve a szomszédba költözött egy fiatal pár, szültek gyereket. Egyfolytában üvölt és sikoltozik. Az anyját harapdálja és ököllel veri. Én is itthon dolgozom, dolgoznék, de idegekre menő az egész. Szerintem a sok cukros ételtől és a mindenféle elektromos kütyüktől idegbetegek ezek a gyerekek és nem tudnak nyugiban lenni, se aludni, se elcsendesedni. Sok közöttük agresszív és a sikoltozással vezeti le a feszkót. Nyáron a szimszédban a kiskrapekok sikoltóversenyt rendeznek az udvaron. Senki, de senki nem szól rájuk. Szerintem a gyerekesek annyira el vannak bűvölve attól, hogy képesek voltak gyereket csinálni, hogy mindenkit hülyének néznek aki nem tud önfeledten gügyögni minden idióta gyerekkel. Vannak normális gyerekek is, de szerintem az amelyik egyfolytában sikoltozik azzal valami nincs rendben. Persze tenni nem tudsz semmit, el kell szenvedjük egymást. Ez az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!