Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2-3 éves kisgyerekkel hogy...

2-3 éves kisgyerekkel hogy szoktatok tömegközlekedni, babakocsival vagy inkább anélkül, ha anélkül akkor karon ül vagy inkább áll, vagy kértek helyet?

Figyelt kérdés
2 éves múlt a kislányom, eddig babakocsival mentünk a bölcsibe, igazából három megálló de ilyen melegben jobb a légkondis buszon mint ennyit sétálni. Legutóbb úgy gondoltam, hogy megpróbáljuk babakocsi nélkül, hátha úgy könnyebb lesz a le-és felszállás. Hááát nem egészen erre számítottam, felvettem a karomba a kislányomat és iszkoltam befelé hogy találjak helyet de már elindult a sofőr mire találtam egy ülést, és majdnem elestünk. Kicsit elvette a kedvemet ez az eset. Gondolom azt mondanom se kell, hogy a kutyát nem érdekelte, hogy simán eleshetek a gyerekkel, senki át nem adta volna a helyét. Szóval nem tudom, ti hogy szoktátok?
2013. aug. 6. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a nagy 2 éves kora óta, mióta megvan a pici, egyáltalán nem használ babakocsit, így értelemszerűen anélkül, de az esetek túlnyomó többségében átadják a helyet neki. Ha nem, akkor sem történik semmi, kapaszkodik, én meg vigyázok, el ne essen.

Tényleg bunkóság nem átadni a helyet egy pici gyereknek, de három megállónyi állástól nem lesz semmi baja, helyezkedj úgy, hogy el tudd kapni, ha dőlne.

2013. aug. 6. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éves a fiam, van amikor babakocsival megyünk, és van amikor nélküle, sőt időnként a motorját hozza. Szerencsére nálunk már majdnem az összes busz alacsonypadlós, és hely is mindig szokott lenni.
2013. aug. 6. 18:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy az én kislányom ügyetlen még, de össze-vissza dülöngélt ahogy a lábam közé fogtam és próbáltunk egyensúlyozni. Vagy lehet csak rossz helyre álltunk meg, nem tudom.
2013. aug. 6. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Vidd mei tai-ban.
2013. aug. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!