Jártatok már így háromkerekű babakocsival? Vagy tapasztaltátok ti is ezt a fajta ingatagságot?
Nekem Hauck Roadsterem volt, szintén 3 kerekű. Én mindig bekötöttem teljesen az övet, könnyen beszélek, az én gyerekemnek nem volt vele gondja. Lehet, hogy ezért, de én nem tapasztaltam, hogy ingatag lett volna. Persze, ha oldal irányban próbáltam húzni (ami elég béna dolog volt részemről) akkor megbillent, de szerintem ez a 4 kerekű kocsikkal is előfordul.
Előbb utóbb megszokja, hogy rendesen be van kötve, addig adhatnál neki játékot, hátha lefoglalja. Így mindkettőtöknek könnyebb lesz.
nekünk 4 kerekü van, de ilyen nem tudna elöfordulni vele. azért sem, mert a nagytesó oldalról bele kapaszkodva csüng sokszor rajta.
de 2x volt 3 kerekü babakocsink, és mindegyik ilyen volt. (ezek kölcsönbe voltak amikor anyukáméknál voltunk és anyóséknál)
azóta minden ember aki k´rdezi hogy 3 kerekü én nem ajánlom.
nekünk ilyen van ami nem döl fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!