Van itt olyan aki meg volt elégedve a Bertoni típusú babakocsival?
Figyelt kérdés
Miért szeretted, rosszabb utakon is használtad?2013. márc. 5. 12:34
1/2 anonim válasza:
Én nagyon szeretem mert könnyű,kicsi a buszon is könnyen közlekedünk(vidékiek vagyunk).A járdák borzasztóak azzal néha szenvedünk de erről nem a babakocsi tehet.Használtan vettem de még mindig újszerű állapotban van mert nagyon strapabíró.
2/2 anonim válasza:
Nekem van egy Star, semmi bajom nincs vele. Minden azon múlik, milyen igényeid vannak. Sajnos mi nem tehettük meg, hogy több 10 ezerért vegyünk sportkocsit, így nagy csodát nem is vártam el tőle. A célnak tökéletesen megfelel, a lányom kényelmesen tud ülni benne, tudok pakolni a kosarába, városban jól lehet vele közlekedni, összecsukva elfér a kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!