Lépcsőzni babakocsival?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Úgy szoktam lépcsőn feljönni, hogy felhúzom, nem vagyok egy body builder alkat :), sajnos lépcsőznöm kell, hogy felhozzam a kocsit, de le kéne cserélnem a mostanit egy sport kocsira, könnyebb lenne, mert nem mindenhol lehet így felvinni pl busz, villamos stb, ott emelni kell, viszont ahol sima lépcső van úgy gondolom kisebb kerekűvel nem lehetne felhúzni nem? A mostanimnak kb 17-18cm akerék átmérője, a sportkocsiknak úgy nézem kisebb.
Néztem pl chicco lite way, babypoint mark4, espiro magic, cam portofino, baby luxe rimini
Tapasztalat esetleg?
köszi
2013. febr. 22. 17:49
1/3 anonim válasza:
Szia, én 4 hónaposan váltottam sport babakocsira, mert sokszor vonatozom + a 2. emeleten lakunk ahova kénytelen vagyok fel vinni a kocsit, mi Bertoni Foxy babakocsit vettünk imádom, könnyű, praktikus, és olcsó :) A kislányom is imádja ő már 7 hónapos. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Olvasgattam a Bertoni foxyról, sokan írták, hogy a hátsó kerekek között van egy rúd és abba bele rúgnak, hát elmentem megnézni, sajnos nekem sem jó, bár magas vagyok 170 nagyobbat is lépek talán, így sajnos az nekem nem jó.
2013. febr. 23. 19:01
3/3 anonim válasza:
Hát nem tudom én 176 vagyok és imádom pedig álandoan rohanunk :)Sose rugtam bele.. meg semmi. Néha a kerék nem ugy fordul ha sietek de ez szerintem normális.. Ilyet észre sem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!