Véleméynekre lennék kíváncsi a Stokke x plory babakocsival kapcsolatban, a babáknak kényelmes a felméréseim alapján de vajon én mennyire néznék ki vele h. lyén?
Hú ne haragudj de szerintem iszonyú bután néz ki mikor alacsony vki tolja azt a kocsit olyan mintha a kisgyerek tolná a bevásárlókocsit.
Én magas vagyok végül nem vettünk ilyen babakocsit de barátnőm is gondolkozott rajtam ő 160 centi és belátta hogy nagyon furán fest mellette, így mást vett végül ő is.
Próbáltam ezt a kocsit, de én is nagyon hülyén néztem ki vele a 160 cm-es magasságommal. A párom kezében nagyon jól állt, de ő 180 cm.
Szóval szerintem nem olyan törpéknek való ez a babakocsi, mint amilyenek mi vagyunk. :)
Nekünk Xplorynak van, de én 172 vagyok. Mikor a barátnőm tolja, aki 158 cm, akkor olyan mosolyogni valóan aranyos :) De azt azért nem mondanám, hogy bután néz ki.
Nézted már a Stokke Crusit? Szerintem az jobban áll azoknak, akik kicsit alacsonyabbak.
Másik kérdésedre válaszolva, az én babám 1 éves, és még bőven jó Neki. Láttam már kb 2-2,5 éves gyereket is Xploryban, szóval sokáig lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!