Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy az óvónéni...

Hogy lehet hogy az óvónéni folyton fent van a FB-n?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy Facebook-os, csak pár hete kezdtem el feljárogatni rendszeresen, mert egy gimis barátnőmmel szoktunk beszélgetni, aki nemrég szült, mint én. Mikor a kicsim alszik, rá szoktam írni.

Viszont mindig látom a kijelzőn, hogy a nagyobbik gyerekem óvónénije, akinek reggel 8kor beadtam a gyerekemet, 9órától már fent van a FB-n, telefonon. ÉS ez kb 3 hete tünt fel, de azóta is napi szinten rendszeresen látom. Hogyan lehet ez? Egyedül gyüjti be a gyerekeket 7től, a másik óvónéni meg csak 10re jön. Jó, a dadus is ott van már 9 felé, de akkor is ő hogyan van fent egész nap FB-n? Nem a gyerekekkel foglalkozik?

Érti ezt valaki? Köszönöm.

2014. márc. 20. 12:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%
Na ez már baj...
2014. márc. 20. 12:58
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Akkor kedves kérdező nem tehetsz mást mint hogy rákérdezzel az illetőnél!!Ennyi majd megmondja ő hogy is van ez....
2014. márc. 20. 12:58
 13/25 anonim ***** válasza:
62%

A mienk is ilyen. Lájkolgat, kommentel, megoszt. Ha kérdezem a gyereket, hogy mit csinàl az óvónéni napközben, az a válasz, hogy az asztalnàl ül és dolgozik.

Amúgy közel 50 éves, de 25-nek hiszi magát.

2014. márc. 20. 13:06
 14/25 anonim ***** válasza:
70%
Én a helyedben ráírnék valami kamu kérdést, pl. hogy van a drága egy szem Pistikéd, jól érzi-e magát, mikor kell befizetni a kajapénzt stb... és ha rögtön válaszol, akkor bizony fent lóg a fb-on, ha csak órák múlva, akkor úgy maradt bejelentkezve.
2014. márc. 20. 13:26
 15/25 A kérdező kommentje:
Én is ezt tervezem utolsó. Éppen tegnap fordult meg a fejemben, hogy ráírok, és vajon válaszol-e és mikor.
2014. márc. 20. 13:28
 16/25 anonim ***** válasza:
73%
Lehet h nem fog rögtön írni, sőt tuti! GOndolom ő sem hülye, max azt nézd, hogy mikor olvasta el, de ha látja hogy egy anyuka írt, akkor lehet vár az elolvasással is!
2014. márc. 20. 13:31
 17/25 anonim ***** válasza:
13%
Nekem meg az ugrott be kérdező esőnek, minek jár a gyereked oviba ha te ugyis otthon vagy a kicsivel, te minek passzolod le, az nem zavar? Persze tudom a gyerek miatt, aha.
2014. márc. 20. 13:38
 18/25 A kérdező kommentje:
Azért, kedves nagyon okos 71%-os 17es, mert már 5,5 éves. Tudod? Miért tartanám itthon??!
2014. márc. 20. 13:42
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
5 eves kortol kotelezo az ovi:-)
2014. márc. 20. 13:53
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

Miért baj itt egyeseknek, hogy függetlenül attól, hogy anyuka otthon van-e vagy sem, az óvodás korú gyerekük az óvodába van?

Meg nem tök mindegy, hogy hány éves kortól kötelező az óvoda?

Egy gyereknek kell a közösség. Mert így szocializálódik, illetve ott sok gyerek van, több a lehetőség a társaságban való játékra, sokkal előbb szoknak hozzá ahhoz, hogy közösségben mit és hogyan kell csinálni. Ezzel mégis kinek mi a baja?

Jó helyen van a gyerek az oviban.

És kérdező, én a te helyedben lehet rákérdeznék annál a bizonyos óvónőnél, hogy miért jár fent ilyen sokat, vagy esetleg a vezető óvónővel is lehet beszélni, hogy lát, amit lát az ember, ilyenkor vajon ki foglalkozik a gyerekekkel. Mert amiket írsz, abból nekem az szűrődik le, hogy egész nap többször fent van. Az más, mint ahogyan írta egy másik óvónő, hogy amikor éppen nem kell a gyerekekre figyelni, mert alszanak, na de hogy egész nap, azért az szerintem egy kicsit több is, mint túlzás.

2014. márc. 20. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!