Engem dühít csak fel ha egy anya 600 ezer forintot fizet elöttem egy gyerekruha üzletben?
Nem irigy vagyok, hanem dühös, hogy ilyen különbségek vannak emberek között és hogy valaki ennyi pénzt elszór a ravaszi szezonra. 5 fiúval volt, de az is bosszantana, ha egy gyerekre 100-150et költene. Ebben még cipö nem is volt. Nem tudom pontosan mit vásárolt, mikor mentünk már majdnem fizettek. A boltos egy másik vevönek aki ismerte tett egy megjegyzést, hogy szeretem ha jönnek.
Mi értelme szerintetek ennyi pénzt kidobni ruhákra? Mikor egymástól is örôkölnek gondolom. Megtennétek ha lenne rá keret? Én is szeretem a minöségi cuccokat, néha meg is veszem, de ma nem vettem semmit ebben a boltba, úgy elment a kedvem
"Ezt mondom :) nincs értelme! Inkább veszek neki vmit ami fejleszti, vagy elviszem vhova ahol élményt szerez"
A kettő nem zárja ki egymást. Aki ennyit költ ruhára is lehet rendes ember, lehet, többet foglalkozik a gyerekekkel mint bárki más. Lehet jó anya. :) Csak neki ez a normális. Míg ha te veszel egy tamaris cipőt tegyük fel, az másnak luxus. Minek, mikor kínaiban töredékéért van. Mindenkinek más a normális. :D
Figyelj,nyugodj meg,ez a pénz nekik biztos,csak aprópénz volt,azért adta ki ilyen simán ruhára :D Nyilván vesz a gyerekeinek komolyabb dolgokat is,sokkal több pénzért:))
Ne irigykedj,nem tesz jót:)
Amúgy ha megtehetném nem vennék ennyiért ruhát, én az étkezésünkbe tennék be több pénzt.Egyáltalán nem élünk egészségtelenül,de lehetne rajta turbózni.Szerintem ez fontosabb, de mindenki arra költi a pénzét amire akarja.Nálam ez elvi kérdés:)
Amúgy meg inkább örülnöd kéne,hogy 5 fiút tud ruházni!!!komolyan nem értem ezt az oldalt...ha turiba lehet látni anyukát 4-5 gyerekkel,akkor meg azért jön a kérdés,hogy "vajon ilyen ember minek vállal ennyi gyereket,ha mér ruházni sem tudja őket"
Nektek tényleg semmi sem jó!:D
Csak abba gondolj bele, egy tavaszi dzseki 7.000 a C&A ban, tescoban. Egy szabadidő nadrág 2000-2500. Egy póló 1500-2000.
Minap vettem 8 pár zoknit a fiamnak a Lidl-ben, 2400. Ft.
100 ezer forintból vesz egy gyereknek egy tavaszi/nyári ruhatárat, s ez reális ár!
Nekem is van egy 5 évesem, semmit nem tudnak róla leörökölni, mert a nadrágok koszosak, bolyhosak, a felsők foltosak, hisz játszik, eszik benne az oviban.
A cipők orrát lerúgja mászókázás közben...
6 hónapos korig lehet megkímélik a ruhákat, utánna mászik benne , kikopok, le eszi...
Magamnak vettem 3 nadrágot, 10 felsőt 1 kabátot, 2 cipőt a tescoban, 100.000 ft volt a tavaszra a ruhatár.
Ma tavalyiakat kifakúltak, elkoptak, foltosak...
Ilyen árak vannak!
Te mit veszel a gyerekednek tavaszra?
Te kitudod hozni 5000-ből a ruhatárát?!
Mint ìrtam ebbe a cipö még nem volt benne. Ha azt levonom, és az unokatesòk után is örökölt párat, ahogy ezek a fiùk is tudnak, valamint ugyebár az eddigi ruhákbòl is lehet gazdálkodni, attól hogy jobb idö van!
Szòval kabát: 10ezer
3pulcsi 15ezer
2 vékony pluszban; 7 ezer (ugye ez is van télröl)
3 nadrág: 15 ezer (ez sem volt szükséges)
Ez 47 ezer! Nem 100-150
Ha éppen találok turiban szinte újat akkor ennyi sincs. Ez a max, mert most mindent újonnan vettem. Nadrágot akartam most abban a boltban, de vég7l nem vettem, hanem átmentem ês vettem hármat egy olcsóbb helyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!