Engem dühít csak fel ha egy anya 600 ezer forintot fizet elöttem egy gyerekruha üzletben?
Nem irigy vagyok, hanem dühös, hogy ilyen különbségek vannak emberek között és hogy valaki ennyi pénzt elszór a ravaszi szezonra. 5 fiúval volt, de az is bosszantana, ha egy gyerekre 100-150et költene. Ebben még cipö nem is volt. Nem tudom pontosan mit vásárolt, mikor mentünk már majdnem fizettek. A boltos egy másik vevönek aki ismerte tett egy megjegyzést, hogy szeretem ha jönnek.
Mi értelme szerintetek ennyi pénzt kidobni ruhákra? Mikor egymástól is örôkölnek gondolom. Megtennétek ha lenne rá keret? Én is szeretem a minöségi cuccokat, néha meg is veszem, de ma nem vettem semmit ebben a boltba, úgy elment a kedvem
Neked mi bajod van? Engem a legkevésbé sem dühít.
Az más, ha sajnálod, hogy Te nem teheted meg, de nincs jogod dühösnek lenni.
Most kutyára felhúztál. Irigy dög vagy!
Töröltetheted a kérdésem nyugodtan. Biztos ez is dühít!
1. vagyok
Töröltetheted a VÁLASZOM, ezt akartam írni.
Egyébként: igen, megtehetném, hogy ennyiért vásároljak a gyerekeimnek. De nem teszem, mert én nem látom értelmét.
Mikor Dubaiban járunk a férjem munkája miatt, marhára dühít, hogy vannak emberek, akik a fagyit aranyporral megszórva eszik. Szó szerint értsd amit írok. Mást meg az dühíti, hogy havonta utazunk. Mindenki máshogy él, sok ember keres millión felül és sokan minimálbért.
Lehet, hogy egy alsóbb osztálybeli boldogabb mint egy milliomos. Sokféle ember és sors van, nem gondolkodom ezen és nem akadok fent. Próbálok segíteni, ha tudok valakinek, mert örömet okoz, ez minden, amit foglalkozok ezzel a dologgal.
Van akinek ez,a mit írtál semmi. Egy dizájner táska van, hogy ennyi, vagy többe kerül...
Nem hiszem, hogy irigy vagy, én is szoktam fennakadni dolgokon, de nem irigységből. Csak elgondolkodok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!