Havi 190ezerből abszolut nem tudunk ruházkodni. Rosszul csinálok valamit?
Kedves Kérdező!
Kérdezted rosszul csinálsz-e valamit,hogy összesen 190ezer bevételből nem tudtok 5en ruházkodni.Nos 190ezer 3 embernek is éppen elég,de tényleg csak éppen.talán turiban olcsóbb ruházkodni de kétlem,hogy 90ezerből,úgyhogy ételt is kell venni stb kijönne bármennyi ruha is.
Szerintem mindenki a kérdésre válaszolt,igen rosszul csinálod,mert 3 gyereket vállaltál ennyire, a megoldás,hogy te is keresel munkát,mondjuk elmész takarítani,bébiszitterkedni vagy akármi,mert 5 embert ennyi pénzből nem lehet eltartani.
41. vagyok.
Ezt írtam: "A kérdésedre a válasz: igen, rosszul csináltatok valamit, mert ez így nem beosztható." Tehát ez a válasz.
Értelmezni tudod, amit írnak, vagy csak kötekedni akartál, amikor a kérdést feltetted? A többi valóban magánvélemény, de hozzátartozik, mint ok-okozat. Tőlem, mindenki annyi gyereket vállal, amennyit akar, csak akkor nem kell itt sajnálni magatokat, hogy nem tudtok ruházkodni. Mi tudunk. Turkálóba járok, nem új ruhákban járunk mi sem, de ha ennyim lenne, másképp csináltam volna, ez van. És hidd el, nagyon sokan másképp csinálják, tehát te csinálod rosszul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!