Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Havi 190ezerből abszolut nem...

Havi 190ezerből abszolut nem tudunk ruházkodni. Rosszul csinálok valamit?

Figyelt kérdés
3 gyerek
2014. febr. 16. 21:46
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
38%
Ebben az esetben már képtelenség spórolni,vagy valahogy csökkenteni a kiadásokat. Tudom,hogy nagyon nehéz,de valahogy növelni kellene a bevételeket.
2014. febr. 16. 22:25
 12/49 anonim ***** válasza:
19%

Nem tudsz elemezni dolgozni?

A férjed nem akar kimenni külföldre?

2014. febr. 16. 22:28
 13/49 A kérdező kommentje:

Ên nen dolgozom, a picivel itthon vagyok 5 hos.

A fêrjem menne, de egyszerüen nem talál kint munkát. Se kocsi se semmi.

2014. febr. 16. 22:42
 14/49 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos 90.000 tényleg kevés. Tehát kb. napi 3000-ft marad, vagy 10 napra 30.000.

Ami szerintem spórolósabb, ha minden hét elején elmentek nagy bevásárlásra, ahol maximum 15-20.000ezer forintot költötök el. Sajnos minőségi (olyan nincs is, rosszúl írom), ill drágább ételekre nem lesz.

Az ételen hatalmasat lehet spórolni. Főzelékek 2-3 napra és leves.

Üdítőnek limonádé. De azért pár doboz üdítő belefér a gyerkőcöknek mrg egy pici csoki:-)

Lényeg, főzz legalább 2 napra.

Persze így könnyű okosnak lenni, hogy nem élek benne. De én mint külső szemlélő, ennyit tudok "segíteni".

Nagyon nagy elhatározás külföldre menni! Édesapám 21 éve van kint, nagyon nehéz volt mikor ovis voltam... Sajnos nálunk nem összehozta a családot, hanem ellenkezőleg.

Igaz anyagi gondjaink nem voltak, de családi veszekedések annál inkább.

Miért nincs egy jó kis középút??

2014. febr. 16. 22:51
 15/49 anonim ***** válasza:
29%
Ennyi pénzből nem lehet lakni, 5 embert etetni és még ruházkodni is. Minden tiszteletem a tiéd, hogy csak a ruházkodás a problémátok. Én szerintem 2 gyerekkel sem tudnék ennyi pénzből megélni.
2014. febr. 16. 23:08
 16/49 anonim ***** válasza:
61%

De akkor miért vállaltatok harmadikat ha már nem volt munkád sem, hogy normális gyed-et kapj nem csak gyest.

Amíg csak egy keresetek lesz nem tudom mit lehet erre tanácsolni, persze van pát tipp amivel lehet pár ezret spórolni de 3 gyerek mellett mindig jön valami váratlan is amire kell.

2014. febr. 16. 23:27
 17/49 anonim ***** válasza:
47%
Igen rosszul csinálsz. A semmire vállaltál 3 gyereket.
2014. febr. 16. 23:30
 18/49 anonim ***** válasza:
69%

Nem értem az egyes válaszokat.

Miért szültél harmadikat stb?!

Kérlek, menjetek az abortusz témakörre és nézzétek meg a válaszokat, mikor valaki el szeretné vetetni a gyermekét anyagi gondok miatt.

Milyen válaszok érkeznek?

-ne vetesd el, te vagy az édesanyja

- viseld a következményeit

-egy nulla vagy ha elveteted

Stb.stb.stb..

Hogy lehet ilyet mondani egy már meglévő pici babára? Miért kell látatlanban ítélkezni mások felett?

Nem olcastam olyat a kérdésében, hogy mit csináljak spa harmadik gyermekemmel.

Kicsivel több empátiát, még ha ismeretlen is..

2014. febr. 16. 23:42
 19/49 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó a gyereket nem a gólya hozza. Én még hiszek abban, hogy minden felnőtt ember tudatosan vállal gyereket. Nem elvetetni kell hanem nem kell hogy megfoganjon. Senki nem beszélt abortuszról, teljesen felesleges volt idekeverned.
2014. febr. 16. 23:47
 20/49 anonim ***** válasza:
43%

Értem amit Te mondasz, és nem is alaptalan. De ha már meg van, miért kell olyat írni? A másik végén olvassa ezt valaki, akiről fogalmunk sincsen kicsoda és milyen lelkiállapotban van. Biztos Ő is zavarja, de ezen változtatni már nem lehet,

Azért "hoztam" ide az abortusz témát, mert mi van ha nem tervezett baba volt?

Barátnőm pont így esett teherbe, gyógyszer mellett. De mindegy is nem kell elkanyarodni.

Jogos amit mondasz Te is, bár én elég lelkis vagyok, ha fogalmazhatok így:-))

2014. febr. 16. 23:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!