Havi 190ezerből abszolut nem tudunk ruházkodni. Rosszul csinálok valamit?
Akkor írjuk azt, hogy keressen munkát átlag 5 hónapba úgyis belekerül aztán egy éves gyerek bölcsibe ő meg megkapja fizetés mellett a gyest is már.
Nagyon más választás nincs.
Mondjuk lehet nem vagyok jó hangulatomba ma. De én pl egyáltalán nem gondolom, hogy sajnos munka.
Addig itt csereberélhetsz kérdező ha van valami feleslegesed, vagy kérni is lehet.
Azért megvédeném a másik oldalt is. Amikor én tettem fel itt kérdést és mondtam, hogy a babám 4 hónapos korában visszamentem dolgozni, mert fizetnünk kell a lakáshitelt, kígyót-békát köpködtem rám, hogy milyen sz*ranya vagyok, minek nekem gyerek és inkább adjuk el a lakásunkat. Mintha egy albérletbe költözés segítene rajtunk. Haladni kell az életben, a babával sem lehet örökké várni.
Esküszöm néha itt úgy látom, hogy akármit csinálsz mindenképpen sz*ranya vagy.
Szerintem mindig a lehető legjobbat kell kihozni az adott helyzetből. Én is csak azt tudom javasolni, hogy próbálj elmenni dolgozni, mégha csak részmunkaidőben is.
Ügyes! :)
Egyébként az okoskodóknak mondanám: nekünk jópár millió forintunk volt félretéve + saját lakás + jó munka, mielőtt gyereket vállaltunk.
Aznap, mikor először hallottam a kicsi szívét dobogni, a férjemet kirúgták. Új igazgatót neveztek ki felé, ő pedig a saját sleppjét vitte be a céghez maga alá.
Anyám agyvérzést kapott, így kiderült, hogy az évek során hiába segítettük anyagilag, több millió forint tartozást halmozott fel (mindenféle hitelek, hitelkártyák, közüzemi számlák).
Én veszélyeztetett terhes lettem, táppénzre kellett mennem, amiből bár maximumot kaptam, a közelébe se volt a fizetésemnek, és ugrott a cafeteriám és a jutalmam is...
Szóval ne ítéljetek elhamarkodottan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!