Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Havi 190ezerből abszolut nem...

Havi 190ezerből abszolut nem tudunk ruházkodni. Rosszul csinálok valamit?

Figyelt kérdés
3 gyerek
2014. febr. 16. 21:46
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
32%

Akkor írjuk azt, hogy keressen munkát átlag 5 hónapba úgyis belekerül aztán egy éves gyerek bölcsibe ő meg megkapja fizetés mellett a gyest is már.

Nagyon más választás nincs.

2014. febr. 16. 23:58
 22/49 anonim ***** válasza:
24%
Igen, sajnos nincsen! Marad a munka! Addig meg valahogy ki kell bírni!:-(
2014. febr. 17. 00:01
 23/49 anonim ***** válasza:
22%

Mondjuk lehet nem vagyok jó hangulatomba ma. De én pl egyáltalán nem gondolom, hogy sajnos munka.

Addig itt csereberélhetsz kérdező ha van valami feleslegesed, vagy kérni is lehet.

[link]

2014. febr. 17. 00:02
 24/49 anonim ***** válasza:
3%
Összesen 190ezer a bevétel? Még 1 gyerekhez sem elég nemhogy 3 hoz,menj a turiba talán ott tudsz valamit venni.
2014. febr. 17. 08:53
 25/49 anonim ***** válasza:
3%
Különben kedves kérdező nem megsértődni kell a válaszokon! Albérletbe, munka nélkül a semmire vállaltatok 3 gyereket. Így belegondolva a párodnak sem lehet valami szuper munkahelye, ha összesen ennyi a bevételetek. Sőt, a párod alig keres valamit. Hány évesek vagytok? Olyan szakmátok van legalább, amivel van esély elhelyezkedni?
2014. febr. 17. 09:43
 26/49 anonim ***** válasza:
82%

Azért megvédeném a másik oldalt is. Amikor én tettem fel itt kérdést és mondtam, hogy a babám 4 hónapos korában visszamentem dolgozni, mert fizetnünk kell a lakáshitelt, kígyót-békát köpködtem rám, hogy milyen sz*ranya vagyok, minek nekem gyerek és inkább adjuk el a lakásunkat. Mintha egy albérletbe költözés segítene rajtunk. Haladni kell az életben, a babával sem lehet örökké várni.

Esküszöm néha itt úgy látom, hogy akármit csinálsz mindenképpen sz*ranya vagy.

Szerintem mindig a lehető legjobbat kell kihozni az adott helyzetből. Én is csak azt tudom javasolni, hogy próbálj elmenni dolgozni, mégha csak részmunkaidőben is.

2014. febr. 17. 10:35
 27/49 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma sikerült egy plusz munkát találnia a páromnak, bár így szinte egész nap távol lesz. Ez havi 24 ezer forint plusz bevétel lesz. Minden második héten megy, hetetne 12 ezeret adnak neki. Tehát jövő hónaptól 210 ezer lesz a bevételünk.
2014. febr. 17. 11:48
 28/49 anonim ***** válasza:
70%

Ügyes! :)

Egyébként az okoskodóknak mondanám: nekünk jópár millió forintunk volt félretéve + saját lakás + jó munka, mielőtt gyereket vállaltunk.

Aznap, mikor először hallottam a kicsi szívét dobogni, a férjemet kirúgták. Új igazgatót neveztek ki felé, ő pedig a saját sleppjét vitte be a céghez maga alá.

Anyám agyvérzést kapott, így kiderült, hogy az évek során hiába segítettük anyagilag, több millió forint tartozást halmozott fel (mindenféle hitelek, hitelkártyák, közüzemi számlák).

Én veszélyeztetett terhes lettem, táppénzre kellett mennem, amiből bár maximumot kaptam, a közelébe se volt a fizetésemnek, és ugrott a cafeteriám és a jutalmam is...

Szóval ne ítéljetek elhamarkodottan!

2014. febr. 17. 13:18
 29/49 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó,én nem ítéltem,de egy gyerek vagy 3 gyerek nem ugyanaz,valószínűleg eddig sem volt sokkal több a fizetésük,ennyi pénz egy gyerekhez sem elég,de ügyesen megoldotta most a párod kérdező hát sok sikert!
2014. febr. 17. 13:25
 30/49 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnàlom kedves utolsó: ( a gyerekek előtt nekünk is jobb volt a helYzet
2014. febr. 17. 13:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!