Kismamik, akik fontolgatják a H1N1 oltást? Olvassátok el légyszi!
Unom én is ezt az egész felesleges hisztériakeltést, mert szerintem nem szól többről, mint hogy a gyógyszergyárak hogy szedjék meg magukat az oltoanyag árábol és a vitaminokbol:(
Elég szomorú, hogy itt tartunk.
Sok kismama elvetélt aki beadtatta az oltást:
27 hetes km
tegnap 22:11-t annyira meggyőzték az oltás szükségességéről, hogy mindenki beoltatta magát, kivéve a kislányát...
miért is?
Sziasztok!
Én ma reggel kaptam meg a h1n1 oltást. Múlthéten beteg voltam és ez a betegség győzött meg igazán. Nem influenzás voltam, bár vettek torokváladékot, mert 2 napig nem tudtam felkellni, volt lázam, amit rögtön sikerült lenyomnom. Viszont pont arra gondoltam, ha egy sima nátha így letepert vajon mire képes az influenza? A 3 éves kisfiam és férfem is be van oltva, sőt a családban mindenki.Szegény kismama, aki meghalt ott a család be volt oltva csak ő nem......Őszinte részvétem.
Azt ne felejtsük el, hogy a szezonális influenzával már mindenki találkozott valamilyen formában, tehát a szervezet emlékszik rá, míg ez egy ÚJ VÍRUS, utoljára 1957-ben volt ilyen járvány, édesanyám nézett statisztikát, ahol kiderült, hogy akkor a meghalt betegek fele 50%-a kismama volt. Sajnos ezzel h1n1-el az a baj, hogy még igazán az orvosok sem tudják mire képes és az eddig hallottak alpján nagyon agresszív. OLTANI KELL! JÓ EGÉSZSÉGET MINDENKINEK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!