Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamik, akik fontolgatják a...

Kismamik, akik fontolgatják a H1N1 oltást? Olvassátok el légyszi!

Figyelt kérdés

Unom én is ezt az egész felesleges hisztériakeltést, mert szerintem nem szól többről, mint hogy a gyógyszergyárak hogy szedjék meg magukat az oltoanyag árábol és a vitaminokbol:(

Elég szomorú, hogy itt tartunk.

Sok kismama elvetélt aki beadtatta az oltást:

[link]

27 hetes km

2009. dec. 1. 12:52
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

tegnap 22:11-t annyira meggyőzték az oltás szükségességéről, hogy mindenki beoltatta magát, kivéve a kislányát...

miért is?

2009. dec. 2. 09:20
 32/37 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az ismerős kismama aúgy is elvetélt volna, csak így rá lehet fogni az oltásra.
2009. dec. 2. 09:25
 33/37 anonim ***** válasza:

[link]

előző

2009. dec. 2. 09:27
 34/37 anonim ***** válasza:
nocsak, az index már jóslással is foglalkozik?
2009. dec. 2. 11:07
 35/37 anonim ***** válasza:
14:24-es vagyok.Igen lehet,hogy az ismerősöd az oltás miatt vetélt el,de lehet nem,minden esetre neki van rá esélye,hogy ismét terhes legyen és életet adjon a babájának,de azoknak a kismamáknak akik esetleg meghalnak már semmi esélye nem marad semmire!!tudom milyen elveszíteni egy babát,nem egyet veszítettem el sajnos már.Gondolj bele szegénynek a családja mit él át:se baba,se szeretett feleség,se esély egy normális életre!!És igen halnak meg kismamák tényleg másképp is,pl.autóbalesetben,de gondolom te is bekötöd a biztonsági övet,hogy megelőzd a bajt,amennyire lehet!!Ez bennünk van az ösztöneinkben,hogy védekezünk a bajok ellen,nem értem miért pont ez ellen nem akarnak sokan?!És miért fáj az,ha valaki ebből meggazdagszik,ha te ő általa megvédheted egy bajtól a kincsedet?Ez a jó magyar felfogás,Ez fog minket biztos előre vinni!!Én beoltatom magam,bár nem vagyok terhes,sajnos nem rég vesztettem el két babámat is,(és nem az oltástól),de hamarosan ismét próbálkozni szeretnénk és én szeretném ezt a veszély forrást is kiiktatni!!
2009. dec. 2. 13:25
 36/37 anonim válasza:

Sziasztok!

Én ma reggel kaptam meg a h1n1 oltást. Múlthéten beteg voltam és ez a betegség győzött meg igazán. Nem influenzás voltam, bár vettek torokváladékot, mert 2 napig nem tudtam felkellni, volt lázam, amit rögtön sikerült lenyomnom. Viszont pont arra gondoltam, ha egy sima nátha így letepert vajon mire képes az influenza? A 3 éves kisfiam és férfem is be van oltva, sőt a családban mindenki.Szegény kismama, aki meghalt ott a család be volt oltva csak ő nem......Őszinte részvétem.

Azt ne felejtsük el, hogy a szezonális influenzával már mindenki találkozott valamilyen formában, tehát a szervezet emlékszik rá, míg ez egy ÚJ VÍRUS, utoljára 1957-ben volt ilyen járvány, édesanyám nézett statisztikát, ahol kiderült, hogy akkor a meghalt betegek fele 50%-a kismama volt. Sajnos ezzel h1n1-el az a baj, hogy még igazán az orvosok sem tudják mire képes és az eddig hallottak alpján nagyon agresszív. OLTANI KELL! JÓ EGÉSZSÉGET MINDENKINEK!!

2009. dec. 4. 08:52
 37/37 anonim válasza:
Az előző hozzászóló vagyok, 15 hetes kismama.
2009. dec. 4. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!