Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamik, akik fontolgatják a...

Kismamik, akik fontolgatják a H1N1 oltást? Olvassátok el légyszi!

Figyelt kérdés

Unom én is ezt az egész felesleges hisztériakeltést, mert szerintem nem szól többről, mint hogy a gyógyszergyárak hogy szedjék meg magukat az oltoanyag árábol és a vitaminokbol:(

Elég szomorú, hogy itt tartunk.

Sok kismama elvetélt aki beadtatta az oltást:

[link]

27 hetes km

2009. dec. 1. 12:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%

Szia.

Már ne haragudj,de ha pl.te volnál az egyik lélegeztetőgépen,vagy egy hozzátartozód,akkor is azon gondolkodnál,hogy mi lesz 5-10 év múlva,vagy azon,hogy ha beadattad volna,akkor lenne rá esélyed,hogy a kezedben tartsd majd a gyermekedet,akire annyira vágytál!Sajnálom annak a kismamának a családját,aki meghalt,most egész életükben azon fognak örlődni,hogy mi lett volna ,ha....Nem kívánom senkinek ezt!!Egyébként meg nem élhetsz burokban,ha kicsit szétnézel láthatod,hogy minden szennyezett,amiről még pár éve azt hitték ártalmatlan,mára bizony kiderült sok betegséget okozhat.A lombikosok sem azon őrlődnek,hogy a sok hormon mit okozhat a szervezetükben évek múlva,hanem örülnek,hogy a tudomány lehetőséget adott nekik arra,hogy anyák lehessenek!!Mindenki felnőtt,felelősségteljes ember,gondolom én ha gyermeket vállal,szíve-joga eldönteni,hogy oltat,v.nem.Nem kell itt senkit befolyásolni és riogatni!!!Mindenki döntsön belátása szerint vagy hallgasson az orvosára,akiben bízik.Egyébként meg ha megbetegszel(nemH1N1)akkor vszínű több pénzel fogod támogatni a gyógyszergyártókat,mint ennek az oltásnak az ára.Gondolom te is szedsz most terhes vitamint,az sem olcsó,és honnan tudod,hogy az jó??Régen sem volt ilyen,de gondolom mivel van rá lehetőséged te is szeretnél megadni mindent a babádnak, amit lehet. Nem kell itt összeesküvés elméleteket gyártani.!!!Ne riogasd a kismamákat,megteszi ezt az élet nem kell még másnak is hozzátennie!!Vigyázz magadra és a babádra!!

2009. dec. 1. 14:24
 22/37 anonim ***** válasza:
65%

Nem futottam zsákutcába.

Tudod mit, ne oltatsd be magad és kívánom, hogy ne kerülj bele hírekbe, hogy megitn intenzíven van egy kismama.

Van 2 gyerekem és több bennem a felelősségtudat, mint benned, úgy látszik

2009. dec. 1. 14:24
 23/37 anonim ***** válasza:

kérdezőnek

Én sem vásárolok a tescoban elvből, úgyhogy látod valamiben egyezik a véleményünk :-))

13:55-ös és 14:24-es voltam

2009. dec. 1. 14:27
 24/37 anonim ***** válasza:
Gondolom a kérdező is csak jót akart, hogy belinkelte ezt. Nem a kérdező tehet arról, hogy meghalt a kismama. Őszintén sajnálom, ami történt. Sajnos nem ő volt az első, akivel ilyen szörnyűség történt.(nem a H1N1 miatt). Nem tudhatod, hogy tényleg ez miatt halt meg, mint azt sem tudhatod, hogy az oltás miatt vesztette el a babáját. Kár ezen vitatkozni.
2009. dec. 1. 14:32
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a linkeket, elolvastam mindet. Ne vezsekedjetek légyszi, ezzel nem jutunk előbbre.
2009. dec. 1. 17:12
 26/37 anonim ***** válasza:

Elhiszitek, hogy ha valakinek komolyabb baja lett volna az oltástól, arról a média nem értesített volna? Egy ilyen hír ugyis kiszivárog, és nem hinném, hogy bármelyik kereskedelmi csatorna kihagyta volna a "szenzációt"!Szerintem ne azon gondolkozz, hogy mi lesz 5-10 év múlva, mert ha elkapod a vírust és intenzívre kerülsz a szövődménye miatt, nem biztos, hogy bármilyen problémád is lesz a későbbiekben.

Az orvosok, tudósok akik az oltóanyagot összeállították, valószínűleg találkoztak már néhány vírussal, nem most kezdték a szakmát. A sok "okos" állítja, hogy ártalmas anyagokat tartalmaz (pl.: nagy mennyiségű higanyt). Honnan tudjátok????Megvizsgálta valaki otthon a kis házimikroszkóppal? Hihetetlen nagy butaságra vall, hogy ilyen ( főként kismamákra )veszélyes vírusról beszélünk, és gondolkodunk, hogy megelőzzük-e a bajt. Örülhetnénk, hogy egy olyan országban élünk, ahol egyáltalán van védőoltás. Kismamik, akik nem oltattak eddig, ne gondolkodjatok sokáig, nehogy késő legyen.

2009. dec. 1. 18:00
 27/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egészségügyben dolgozom. Most itthon vagyok az egy éves kislányommal. Megkérdeztem a kollégáim (köztük több jónevű orvost is), mindenki beoltatta magát. Valóban túl nagy a gyógyszerlobbi, és lesznek akik meggazdagodnak ebből. Minket az Egészségügyi Világszervezet ajánlása győzött meg. A szervezet mögött nem áll gyógyszercég, vagy egy nyerészkedő állam. Ott olyan emberek dolgoznak, akik szavahihetők. Én hiszek az orvosoknak, bízom a tudományban. Én és a családom (nagyszülők is) beoltattuk magunkat. A kislányom nem kap oltást, de mivel mi védettek leszünk, legalább ezzel csökken az ő fertőződésének esélye. Ha kismami lennék, akkor a 12. hét után beoltatnám magam.

2009. dec. 1. 22:11
 28/37 anonim ***** válasza:
0%

Ismerős kismama is elvetélt az oltástól.

Aki szerencsésen megúszta az örüljön neki, és vigyázzon magára! :)

2009. dec. 1. 22:36
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Már megint az ismerősöm ismerősének az ismerőse szöveg....

Érdekes olyan kismama nem írt még ide, akivel saját magával történt volna ez meg...

Az a hölgy elvetélt volna oltás nélkül is!!! Mindennapő vetélnek el nők, de nem fogják egy kis tűszúrásra!!!

2009. dec. 1. 23:21
 30/37 anonim ***** válasza:
Ja igen, akit autó üt el, arra is rá mondják, hogy H1N1-ben halt meg. Nem csak vetélnek el nők minden nap, hanem halnak is meg minden nap. Sima influenzáról miért nem beszélnek? Abban többen halnak meg. Nem vagyok oltás ellenes, mindenki beoltatta magát a családban, csak szerintem fel van fújva.
2009. dec. 1. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!