MIT gondoltok erről a kérdésről? Kinek van igaza? ÉRDEKES! Olvassátok el légyszi és írjatok!
Abszolút a válaszolóknak van igaza,a kérdező egy idegbeteg,idióta.
Minek regelt az oldalon?
Első vagyok.
Ugye nem itt akarod/akarjátok folytatni?
Persze nem az én dolgom, csak szerintem fölösleges.....
Második vagyok:
én most olvastam el a belinkelt kérdést,eddig ezt nem láttam,szerencsémre.
Én tuti nem folytatom,csak leirtam a véleményem:)
ITT NEM LESZ VITA !!! :) ...csak kíváncsiság...
Engem is pont rá emlékeztet!! :))) Ez Magyarország...hát hát ez Magyarország...hehehe :))
Kár volt összevitázniuk,az biztos.
Esküszöm,minden rosszindulat nélkül kérdezem magamban,hogy..
Nem értem,miért találgat,miért nem vár még pár hetet és akkor biztos lehetne a dolgában?Nincs értelme találgatásokba bocsátkozni,azaz felesleges.
Ezt gondolom.
Én érintett vagyok a kérdésben, mert én vagyok az egyik nagy válaszolgató ott. Igen a vége felé elvadult, és nagy vita lett belőle. De az elején teljesen normálisan válaszoltam, se sértés, se rosszindulat nem volt. Már el is felejtettem az egészet, aztán jött az a provokatív, buta válasz rá egy napra, amit nekem e-mailben is elküldött még egy kis kiegészítéssel. Nem hagytam szó nélkül, lehet, hogy ez ovodás dolog, de nem baj, ennyi belefér. Végül is csak ő járatta le magát folyamatosan, mert minnél többet kommentezett, annál jobban kiütött, hogy mennyire ostoba, tudatlan, értelmesen fogalmazni nem tudó nő, aki még saját magának is ellentmond.
Az ő provokációjából indult a vita, de még ahhoz is sötét, hogy megvédje magát, mert akármit ír, simán visszfordítható rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!