Melyik babás újságot olvassátok?
Leirom én mit gondolok róluk:
Anyák lapja: ósdi degenerált szájbarágós módon dezinformációk tömkelege. idealizált képek tiszta babaszobáról rózsaszinü újszülöttekről és tápszeres üvegekről
baba magazin. nagyjából ugyanez
kismama: ezt szeretem csak az nem tetszik benne hogy a kórházismertető rész rövid és hiányzik sok minden részlet.
sokkal családiasabb...
fitt mama: dobj félre mindent férjet csecsemőt azt húzzál le edzeni mert hiztál 30 dekát
van még egy babatervezős újság ami kalap szart se ér ingyen kéne osztogatni hogy a hajléktalanok füthessenek vele télen.
Agymosó lap mindegyik.
Én nem olvasom őket, mint ahogy a kismama tv műsorokat sem szeretem nézni, mivel annyira egyoldalúan közelítenek meg mindent. Ami miatt különösen dühös vagyok ezekre a médiumokra, hogy sokszor felesleges és irreális elvárásokat mutatnak követendő példaként.
köszi a válaszod.
igen a babavilág c. tv2-es szuperprodukció
nézzük meg hogy xy bulvárhős kipottyantotta modern nevü gnóm gyerekét és hogy nem tesz eleget anyai kötelességének meg mennyi idő alatt fogyott vissza gombos edina - még most is egy bálna-
ha tehetem elmegyek otthonról szombat délben hogy esélyem se legyen odakapcsolni
Anyák Lapja, Baba nem szeretem őket, totál béna újságírókkal, akik még fogalmazni sem tudnak.
Kismama közelebb áll hozzám, de azzal meg az a bajom, hogy ha nem alszol együtt a babáddal és nem hordozod magadon napi 30 órában és nem szoptatod az érettségiig, akkor SZARanya vagy. Ezekben a kérdésekben a Kismama eléggé szűklátókörű, de ha ezt szelektálom, akkor jó magazin.
Kismamát. Régen 9-10 éve volt Kisbaba is (Kismama társlapja) azt szerettem a legjobban, de sajnos hamar megszűnt. Szerncsére az összes szám megvan.
Akkor- az első gyereknél- Kismama előfizető is voltam, most másodiknál inkább a könyvtárban szoktam olvasgatni.
Főleg a szülsétörténeteket.
Anyák lapját, Baba magazin nem szeretem (nesze semmi, fogd meg jó úúságok), volt egy Fitt mama c. újság még anno, azt kimondottam utáltam, nem tudom létezik-e még.
köszi neked is ..
igen valamelyik nap volt szó róla hogy néhány szoptatási módszer visszaviszi az anyukát az ősközösségbe.
ettől eltekintve jó de én évente kiadnék egy vastagabb kiadványt ami a kórházakról szól és egy intézmény 5-6 oldal lenn -tudom hogy van a könyv a HOL JÓ SZÜLNI - CSAK VALAHOGY NEM UGYANAZ ... v. úgy oldanám meg hogy minden hónapban egy valamivel foglalkozzanak pl.
széklet
milyen az anyatejes, hogy szoktassuk a bilire/wc-re, hasmenés - szorulás egészen 5 éves korig.
előző
Igen Kismama egyetelen baja az időnkénti elvakultság, hogy nem jó semmi, csak ami ősanyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!