Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik babás újságot olvassátok?

Melyik babás újságot olvassátok?

Figyelt kérdés

Leirom én mit gondolok róluk:

Anyák lapja: ósdi degenerált szájbarágós módon dezinformációk tömkelege. idealizált képek tiszta babaszobáról rózsaszinü újszülöttekről és tápszeres üvegekről

baba magazin. nagyjából ugyanez

kismama: ezt szeretem csak az nem tetszik benne hogy a kórházismertető rész rövid és hiányzik sok minden részlet.

sokkal családiasabb...

2010. szept. 16. 12:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Babapatika, Babainfo magazin elektronikus változata
2010. szept. 16. 23:12
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem itélkeztem egyetlen külföldi lapról se a tartalmáról meg biztosan nem csak annyit hogy ott is idealizált képek vannak ami szerintem undoritó mert a való élet tök más.

és igen valóban azokat az anyukákat keveri meg akiket meg lehet mert hagynak teret lehetőséget magukban.

2010. szept. 17. 07:29
 23/26 A kérdező kommentje:
16.28-as nem pontoztalak le én is születésnapomra kaptam a kismama előfizetést!
2010. szept. 17. 07:31
 24/26 anonim ***** válasza:

tegnap: 17:12 vagyok

Hat igen, az is van benne, meg reklam, de valamiböl fent kell tartani magukat.

De, a mostaniban pl. a szülesröl, csaszarrol, fajdalomcsillapitasi lehetösegröl volt szo képekkel, szegeny anyukanak eleg meggyötört feje van a kepen, ha az idealizacio, akkor nem tudom milyen lesz. :-)

Pl, az ujsag irta, hogy az epiduralist automatikusan adjak, szüles elött nem borotvalnak, gatvedelem automatikus. Nem nagyon hittem, olvasgatva, összehasonlitva a magyar tapasztalatokkal, de épp mentünk a korhazba, es tenyleg ugy van ahogy olvastam. Szoval, nem irnak valotlan dolgokat! A ferjem is szivesen olvassa, pedig eddig a motoros ujsagok voltak a favorit.

2010. szept. 17. 08:28
 25/26 anonim ***** válasza:
A 16.28-as vagyok.Köszi,Carmen.Én is arra kaptam!Csak gondoltam annyira nem vállalta senki(hogy olvassa),hogy mindenki lehurrog majd...
2010. szept. 17. 09:00
 26/26 A kérdező kommentje:

Nálunk én szoktam esténként olvasgatni az érdekesebb cikkeket. A recepteket szeretem a kismamában ...

Én biztos nem foglak lehurrogni... ugyan már.

tegnapi 17.12.es.... tudom hogy irnak jókat is nyilván kell is nekik nekem csak azzal van alapvetően bajom hogy annyira nem érdekes amiket irnak hogy nem érdemes megvenni mert nem keltik fel az érdeklődést nem probléma megoldó a lap hanem amolyan felvilágositó megmagyarázó jellegü.

Inkább szivesebben venném ha csak negyedévente jelenne meg és szinvonalasabb lenne tartalmasabb.

2010. szept. 17. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!