Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik babás újságot olvassátok?

Melyik babás újságot olvassátok?

Figyelt kérdés

Leirom én mit gondolok róluk:

Anyák lapja: ósdi degenerált szájbarágós módon dezinformációk tömkelege. idealizált képek tiszta babaszobáról rózsaszinü újszülöttekről és tápszeres üvegekről

baba magazin. nagyjából ugyanez

kismama: ezt szeretem csak az nem tetszik benne hogy a kórházismertető rész rövid és hiányzik sok minden részlet.

sokkal családiasabb...

2010. szept. 16. 12:22
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Anyu hozott nekem egyszer kétszer franciaországból meg spanyolországból ilyen lapokat és hát azon felülkerekedve hogy egy kanyit se értettem belőle ott is az a divat hogy idealizált képekkel zsúfolják tele őket viszont vastagabbak olyan 100-120 oldalasak voltak.

szóval sehol se jobb a helyzet.

kértem is hogy ne hozzon...

2010. szept. 16. 12:56
 12/26 anonim ***** válasza:

Egyiket sem olvasom már,korábban vettem egyet-egyet,de én nem találtam olyan szörnyűnek őket!

Hm.

2010. szept. 16. 13:17
 13/26 anonim ***** válasza:

Szerintem sem szörnyűek, bár azért nem veszem meg őket!

Nem érdekelnek!

Anyatejgyűjtőből kaptam sok újságot, azok tényleg jók. Azokat szívesen olvasom!

2010. szept. 16. 13:47
 14/26 A kérdező kommentje:
Ha tartósan olvassa az ember rájön hogy minden lap ugyanarról szól csak darálják.
2010. szept. 16. 14:21
 15/26 A kérdező kommentje:

Mentek a zöld kezek!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!!!

2010. szept. 16. 14:21
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Na,akkor nekem dobhatod a piros kezecskét Carmen.2 gyerekes anyuka vagyok,és pusztán a szórakoztatásom kedvéért olvasom a Kismama és Baba magazint.Sőt!Elő is van fizetve!Ezt az uramtól kaptam ajándékba...tény és való,hogy sok közhely,és ismétlés van benne,illetve az "ősanya" az igazi anya feelinget preferálja(ami tőlem távol áll).Ha választani kell a Kismama az,amelyikben viszonylag sok hasznos infó van.
2010. szept. 16. 16:28
 17/26 anonim ***** válasza:

Azert a külföldi lapokat, ne minösisd mŕr, föleg ha nemis erted! Mi Fr.o.ban elünk, s a Parents nevü lap igenis jo, rengeteg hasznos dolgot megtudtunk belöle. Nem tudom anyukad melyiket vitte, nemis lényeg, de egy ujsagbol ne itelkezz mar!

Bocsi, csak leirtam a velemenyem!

2010. szept. 16. 17:12
 18/26 anonim ***** válasza:
Amikor a kilányomat vártam akkor nem vettem egy darabot sem egyikből se, aztán amikor a kisfiammal voltam terhes, akkor előfizettem 1 évre a kismamára, de sajnos pont akkor esett át valami átalakításon, így engem annyira már nem érdekelt, mert valahogy megváltozott az összetétele, előtte érdekesebb volt. Én is csak a szüléstörténeteket olvastam, nomeg a kismamát szülés előtt és után. Most a harmadik babámat várom, de nem fizetek semmire se elő. Igazán már nem tud újat mondani, bár egy-két érdekes cikk biztosan van, mondjuk a testvérekről, vagy ilyesmi.
2010. szept. 16. 18:16
 19/26 anonim ***** válasza:

Én egyiket sem olvasom/olvastam.

Olyan volt, hogy pl. vásárláskor ingyen adtak, meg ismerős odaadta, hogy már kiolvasta.

Nem tetszett egyik sem. Ha a gyermekneveléssel és gondozással kapcsolatban érdekel valami, akkor megnézem egy erre való könyvben (van pár, régi is, új is), ahol komolyan veszik azt, amit leírnak, részletesen foglalkoznak egy-egy problémával vagy témával, és nincs telerakva nyílt vagy rejtett reklámokkal.

De egy ilyen babás újságba nem is tudom mit tudnak beletenni minden egyes szám kiadásánál. Töltelék az egész.

Ha újságot akarok olvasni, akkor megveszek egy olyat, amiben hírek vannak, vagy egy divatlapot, az legalább szórakoztat :)

2010. szept. 16. 20:11
 20/26 anonim ***** válasza:

Egyiket sem.Ami a Felicitas csomagban volt,azt elovastam,de igazán új dolog nem volt benne.Arra a 10 percre jó volt,hogy ne unatkozzak.

Amúgy sem szeretem az ilyen újságokat-könyveket-mert eléggé elvakultak sztem és mindegyik mást ír.Jól meg is keveri,azokat a kismamákat,akik nem annyira határozott elképzeléssel rendelkeznek.

2010. szept. 16. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!