Melyik babás újságot olvassátok?
Leirom én mit gondolok róluk:
Anyák lapja: ósdi degenerált szájbarágós módon dezinformációk tömkelege. idealizált képek tiszta babaszobáról rózsaszinü újszülöttekről és tápszeres üvegekről
baba magazin. nagyjából ugyanez
kismama: ezt szeretem csak az nem tetszik benne hogy a kórházismertető rész rövid és hiányzik sok minden részlet.
sokkal családiasabb...
Anyu hozott nekem egyszer kétszer franciaországból meg spanyolországból ilyen lapokat és hát azon felülkerekedve hogy egy kanyit se értettem belőle ott is az a divat hogy idealizált képekkel zsúfolják tele őket viszont vastagabbak olyan 100-120 oldalasak voltak.
szóval sehol se jobb a helyzet.
kértem is hogy ne hozzon...
Egyiket sem olvasom már,korábban vettem egyet-egyet,de én nem találtam olyan szörnyűnek őket!
Hm.
Szerintem sem szörnyűek, bár azért nem veszem meg őket!
Nem érdekelnek!
Anyatejgyűjtőből kaptam sok újságot, azok tényleg jók. Azokat szívesen olvasom!
Mentek a zöld kezek!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!!!
Azert a külföldi lapokat, ne minösisd mŕr, föleg ha nemis erted! Mi Fr.o.ban elünk, s a Parents nevü lap igenis jo, rengeteg hasznos dolgot megtudtunk belöle. Nem tudom anyukad melyiket vitte, nemis lényeg, de egy ujsagbol ne itelkezz mar!
Bocsi, csak leirtam a velemenyem!
Én egyiket sem olvasom/olvastam.
Olyan volt, hogy pl. vásárláskor ingyen adtak, meg ismerős odaadta, hogy már kiolvasta.
Nem tetszett egyik sem. Ha a gyermekneveléssel és gondozással kapcsolatban érdekel valami, akkor megnézem egy erre való könyvben (van pár, régi is, új is), ahol komolyan veszik azt, amit leírnak, részletesen foglalkoznak egy-egy problémával vagy témával, és nincs telerakva nyílt vagy rejtett reklámokkal.
De egy ilyen babás újságba nem is tudom mit tudnak beletenni minden egyes szám kiadásánál. Töltelék az egész.
Ha újságot akarok olvasni, akkor megveszek egy olyat, amiben hírek vannak, vagy egy divatlapot, az legalább szórakoztat :)
Egyiket sem.Ami a Felicitas csomagban volt,azt elovastam,de igazán új dolog nem volt benne.Arra a 10 percre jó volt,hogy ne unatkozzak.
Amúgy sem szeretem az ilyen újságokat-könyveket-mert eléggé elvakultak sztem és mindegyik mást ír.Jól meg is keveri,azokat a kismamákat,akik nem annyira határozott elképzeléssel rendelkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!