Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok újságot?

Ajánlanátok újságot?

Figyelt kérdés

Ki mit szokott megvenni, vagy tervezi a megvételét.

Én míg terhes voltam a Kismama lapot vettem, vagy olykor a Baba magazint. mióta anya lettem az Anyák lapját, meg a Baba magazint.

A gondom az hogy az Anyák lapjában számomra túl sok a terheséggel kapcsolatos írás. olyan újságot keresek amiben tényleg hasznos dolgok vannak a gyereknevelésről, az anyaságról. van mostanában a Psziché nevű lap. olvasta valaki?

Kinek mi jöt be?

2011. jan. 4. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem jár a kismama a férjemtől kaptam ajándékba az előfizetést.

Szemléletileg az fog meg a legjobban.

A baba meg az anyák lapja olyan mint egy utazás a brendonba és minden hónapban ugyanaz van leirva más szavakkal.

A legjobb dolgokat itt lehet olvasgatni jobb mint egy újság.... Az a baj hogy nincs.

2011. jan. 4. 16:15
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor nem csak én nem találom a megfelelő lapot :(
2011. jan. 4. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyszer irtam ki erről kérdést és leirtam hogy nem tetszik egyikse majd kijelentették hogy kekec vagyok. Hát na.

Ha van rá igényed a cosmopolitan, a joy és a glamour fennt van a neten is.

Ha újság akkor praktika!

2011. jan. 4. 16:22
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm. akkor én is kekeckednék? :) csak egy újságot keresek ami tényleg hasznos és megvehető minden hónapban :)
2011. jan. 4. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért irtam azt hogy a gyik a legjobb mert olvasni is élvezet de ha kérdésed van nem kell arra várni hogy valaki majd megválaszolja.

Külföldön sincs jó anyukám hoz néha spanyolországból meg franciaországból ott is csupa reklám meg negédes babakép tápszeres cumisüveg és nem is értem.

2011. jan. 4. 16:30
 6/8 A kérdező kommentje:
igazad van :) idejöttem nem terhesség maitt, más miatt 2008 nyarán a GYIK-re aztán ittmaradtam :)
2011. jan. 4. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Éva magazin!

Régen, az első terhességemnél és amikor még pici volt a nagyfiam, minden hónapban megvettem az Anyák lapját, a Baba magazin és a Kismamára pedig előfizettem.

Sajnos egy idő után semmi újat sem tudtak írni, mindig ugyanaz volt bennük.

A 2. terhességemnél a Fitt Mamát vettem meg néha, az is jó, bár abban is sok a terhességgel kapcsolatos cikk.

Mostanában az Éva magazint veszem és még nem csalódtam benne! Nagyon vastag, rengeteg cikk van benne, sok az anyasággal kapcsolatos (de nem mind), így pont olyan, mintha nekem találták volna ki :)

Ja és még a Nők lapját szoktam olvasni, de azt anyósom veszi, én csak kölcsönkérem :)

2011. jan. 5. 07:58
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi neked is, akkor veszek egy Éva-t holnap :)
2011. jan. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!