autotrader,autobazar.Amugy tényleg az eladó autók 80%-a kereskedős,én is nézegetem nap mint nap.Botrány!!!
2011. febr. 16. 12:54
3/7 A kérdező kommentje:
az elsőnek üzenem, hogy köszönöm a választ! láthatod, hogy mivel itt vagyok, én is hazsnálom a netet (de ezt írtam is). de hiszem, hogy 2011 ellenére is vannak emberek, akik feladnak egy újsághírdetést. akár azért, mert nem értenek az internethez, akár mert nincs számítógépük.
2011. febr. 16. 12:59
4/7 anonim válasza:
Nézegess helyi lapokat, azokban szoktak lenni ilyen hirdetések, de leginkább én is a hasznaltauto.hu-t ajánlom, én is ott találtam kocsit, és ott még válogathatsz is a feltételek között.
2011. febr. 16. 17:13
5/7 anonim válasza:
Eleve akinek még számítógépe sincs annak sztem autója se!De ez mind1a www.hasznaltauto.hu az nagyon jó minden autókereskedés ott hirdet!
2011. febr. 16. 18:54
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon jó! Én is ott találtam azt az autót, amit a saját szerelőm átnézett és észrevette, hogy egy taljesen másik kocsiba való hűtő van az autóban, ami csak félig-meddig volt bekötve... Természetesen a dílernek volt válasza, kilopták! A hűtőt... a kocsiból... hmmmm
Hát, ezért szeretnék inkább magánembertől vásárolni...
2011. febr. 17. 08:22
7/7 anonim válasza:
A neten sokkal nagyobb választékot találsz tehát szerintem mégiscsak érdemesebb nem érdemes általánosítani egy rossz tapasztalatból ilyen országban élünk az újságokban is biztosan vannak ilyenek.
A magánszemélyek sokszor odaírják a hirdetésbe, hogy magánszemélytől de egyértelmű, hogy sok a kereskedő az embereknek így könyebb elpasszolni a használt autójukat.
Észnél kell lenni és egy szavukat sem elhinni csak ha alátámasztják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!