Egy babetta motor után milyen váltós motort ajánlanátok egy 180cm-es gyereknek?
Még egy jó ideig fogom használni a babettát csak majd ha cserénlék akkor milyenre
13 éves vagyok
Ember még a babettával sem mentem 30-nál többet nem akarok főúton menni velem egy ilyesmik.
Én először a Romet Pony-ra gondoltam de maikor jobban beletúrtam a témába akkor láttam h milyen kicsi
Az elsőnek:Már régóta kértem tőle és nyáron vett is egy motort.
különben meg mér fáj az neked ha én megtehetem 13 évesen h motorozzak hm ?
Nekem nem fáj.
Viszont ha a mellékutcában az én gyerekemet ütnéd el akár 30-al, akkor szétverném a fejedet a babettád kormányán.
A közlekedés nem játék. Mellékutcában sem és földúton sem. Mellékutcában is vannak autók, mellékutcában is vannak focizó gyerekek, vak-hülye-süket nagymamák, stb...
Az meg már tök mellékes, hogy apád mit fog érezni, mikor 30-al beletaknyolsz az árokba és össze vissza töröd magadat.
Várj egy évet, TANULD MEG A KRESZT, tanuld meg hogy kell vezetni és akkor hajrá!
Figyelj közel ne mvagyok hozzád azt sem tudom ki vagy szóval a te fiad nem fogom elütni ugyanis egy 3500 négyzetméteres telepen motorozok aho lvasárnaponként egy lélek nincsen
Szóval nem fogok elütni senkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!