125ös 2T motor után mit ajánlanátok?
A korl. jogsit akarom letenni. Azt hallottam h nemigazán érdekli a rendőröket h A korl. motorral 600ast v nagyobbat vezetnek.
250-600cm3-ig érdekelnének motorok.
Köszönöm a hozzászólásokat.
a rendőröket baromira érdekli, hogy A korl.-lal milyet vezetsz.
ha megállít, az az első, hogy megnézi érvényes e a jogsid, és jó kategóriára szól (tapasztalat 2x is).
ha nem, akár 1 év eltiltás és kellemes pénzbüntetés.
szóval nem tanácsolom.
jah, áztán majd ránéz a blokkra és nem olyan hülyék, hogy nem tudjanak megkülömböztetni egy 250-es és egy 600-as blokkot(mert van külömbség, főleg ha kéthengeres)
de csináld nyugodtan, nem éngem büntetnek meg..
jah, elküldik az nkh-hoz, aztán cseszheted, mert még az okirathamisítást is rádteszik...
Van 125-ös 2 hengeres V motor is, mint pl Varadero 125 :)
Amúgy a rendőröket nagyon érdekli ez, mivel az a feladatuk, hogy megnézze h jogosan vezeted-e az autót és minden rendben van-e...
Én olyanról hallottam, hogy egy 600as Gsxr srad-et fojtottak le 25 kW-osra, ez lett a forgalmiban, a srác pedig köv nap kivette a fojtásokat, vezetett 600as motort 250es jogsival... Dehéát biztos vagy benne h neked már 600as kell?:) veszélyes az már... Meg lehet oldani, de biztos nem kevés pénz :D
A korl jogsi: legfeljebb 25 kW teljesítményu és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár (18 éves kortól)
Tehát IGEN! le lehet vizsgáztatni akár egy 1300-as Busát is 25 kW-ra... Csak kérdés megéri-e :)
Nem mindenáron kell 600as, meg 1 600as xt nemlenne sok sztem mert az 50 egynéhány LE.
De találtam szép 250 fzr-t ami nemis drága és jó is vagy max 400ast 25kw papírral a 600 sportban az téll nagylenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!