Ajánlanátok német vagy angol nyelven megjelenő magyar újságot, ami konzervatív értékrendet képvisel?
Ahelyett, hogy örülnél neki, hogy Németország társadalmilag fejlődik és nem mindenhol horogkeresztények élnek...
Ha ennyire zavar a modernség, miért nem húzol el Ukrajnába, Szerbiába, jó kis 20. századi körülmények közé?
Te miről beszélsz??
Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, legalább hülyeségeket ne írjál.
Első: gratula. Azért szerintem nem biztos, hogy jó, hogy nyugaton liberális média-túlsúly van, amit többször is mondtam már, csak senki nem hisz nekem. Mert nézik a nyugati médiát elég alaposan át hozzá.
És ha van konzervatív médium, akkor azt nem kell egyből nácinak titulálni, te szerencsétlen. Csak annyi az egész, hogy a médiában fellelhető kínálat nem áll összhangban a választókkal. Németországot, Britanniát, Hollandiát, Franciaországot is a konzervatív jobboldal kormányozza, mégis a média túlnyomó többsége liberális.
Esetleg konzervatív osztrák sajtót ismertek? Melyik az?
Illetve olyasmit mint a Pester Loyd, vagy Budapester Zeitung, csak nem ilyen liberális beállítódással?
17:52
"Esetleg konzervatív osztrák sajtót ismertek?"
Ne viccelj, abban a vörös országban? :))) Az osztrák értelmiség egy öngyűlölő és hazáját (meg a külföldieket, meg kb. mindent) gyűlölő, elvakult kommunista csőcselék. Kb. mint a magyar.
"Illetve olyasmit mint a Pester Loyd, vagy Budapester Zeitung"
Nincs ilyen. Bár talán a Budapest Business Journal nem annyira elvakult, mint mondjuk a Pester Llyod című NDK-ból szalasztott kommunista nosztalgialap.
Nekem Ausztria konzervatívabbnak tűnik, mint Németország.
Viszont hogy lehet az, hogy No-nak már nagyon rég óta konzervatív kormánya van, és mégis tiszta liberális a sajtó??
Lehet, hogy mégsem olyan nagyon konzervatív ez a kormány?
tegnap 20:48
Az értelmiség liberális. Minden modern társadalomban, nemcsak Németországban.
Akik a véleményiparban dolgoznak - újságírók, politológusok, "elemzők", írók, kritikusok - általában liberálisok, baloldaliak vagy mindkettők. Ezért ha találsz konzervatív újságot, akkor az is tartalmaz ha mást nem is, de legalább jobboldali liberális cikkeket (különben túl vékony lenne).
Nincs ebben semmi különös, ezt a jelenséget meg lehet szokni. Ha olvasol német sajtót az interneten, akkor a nagyon erős cenzúra ellenére is láthatod a kommentekből, hogy az újságírók véleménye általában köszönő viszonyban sincs a közvéleménnyel. Nem véletlenül zuhan a német sajtó példányszáma ugyanúgy, mint a magyaré.
De visszatérve a fő témánkhoz, szerintem a BBJ tűrhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!