Olvassátok/nézitek az 56 pizsama c. blogot ill. a feltöltött videókat? Szerintem nagyon érdekes. Nektek mi a véleményetek erről?
Aki nem ismerné: az alapkoncepció az, hogy a készítő próbálja körbejárni a kevés gyerek vs. sok gyerek témát, és ennek jegyében mindig más családról tesz közzé egy néhány perces videót, amelyben a szülő meséli el, milyen az élet annyi gyerekkel, amennyi neki van, és miért alakult így, miben más stb.
Az egyes videókban a gyerekek száma egyre csökken, van 11, 9, 8, 7, 6, 5, 4 és 3 gyerekes családokról is videó, a sorozatból még hátravan a 2 és 1 gyerekes család bemutatása (egyik sem kisebbségi).
Nagyon érdekes dolgok hangzanak el bennük.
Nekem is :)
A 9 gyerekes anyuka különösen szimpatikus.
Igen!
Tegnap akadtam rá. Szerintem szuper jó.
A 7 gyerekes apa nagyon-nagyon ismerős, csak még nem jöttem rá, hogy honnan.
első vagyok!
Nekem a 7 gyerekes puka tetszik különösen.Nagyon türelmes szülők lehetnek!Minden elismerés az Ővéké!!!!!!!!!
Igen!Én is így vagyok vele mint Te.Nekünk 3 van és nagyon klassz dolog(persze vannak hullámvölgyek) és imádom őket!De úgy érzem nem tudnám sok-sok évig ezt csinálni.Kell az a bizonyos más elfoglaltság,kell a felnőtt társaság.De azt is tudom ha vissza megyek akkor egy idő után hiányzik majd az itthon lét:)
1ső válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!