Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » MIT gondoltok erről a kérdésrő...

MIT gondoltok erről a kérdésről? Kinek van igaza? ÉRDEKES! Olvassátok el légyszi és írjatok!

2010. okt. 1. 11:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utolsó! Szerintem ennek a kérdésnek nem az már a lényege, hogy terhes vagy sem az a kérdező, akinek a kérdését belinkelték, hanem maga az a vita, ami aztán kialakult belőle. Meg állítása szerint volt peteérése ebben a hónapban, akkor meg nem lehet terhes...na mindegy. A lényeg az, hogy felháborodott csak amiatt, hogy senki nem őt pártolta, és normál hozzászólásokra olyan stilusu provokatív kommentet írt,ami nem méltó egy értelmes felnőtt emberhez. Persze a kérdést törölték, és az arhivumból előhozott linkből csak az első oldal látszik, pedig a vita csak azután kezdődött.
2010. okt. 2. 13:23
 22/23 anonim ***** válasza:
Huhh hát én próbáltam megtalálni a folytatást is, gondoltam, hogy nem ez az összes, de azt nem találta sajnos a google. Azért kicsit még próbálok keresgélni, hátha...
2010. okt. 2. 13:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Kár. De kedves tőled, hogy megpróbáltad.
2010. okt. 2. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!