Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha van kedvetek, olvassátok el!?

Ha van kedvetek, olvassátok el!?

Figyelt kérdés

Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.

Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti.

A kórházban a gyermek elveszítette az össze ...tovább »s ujját a törés miatt. Mikor a gyermek meglátta az apj át .., fájó tekintettel kérdezte: "Apa mikor fog ...tovább »nak visszanőni az ujjaim?"

Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott.

Visszament az autójához és többször belerúgott.

Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte.

A gyermek azt írta:"SZERETLEK APA!"

A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az EMBEREK VANNAK HASZNÁLVA ÉS A TÁRGYAK SZERETVE!

Legyünk óvatosak és tartsuk emlékezetünkben ezt a gondolatot:

A tárgyak azért vannak, hogy használjuk, az emberek pedig hogy szeressük őket!

Légy ura érzelmeidnek:

- vigyázz a gondolataidra, szavak lesznek belőlük,

- vigyázz a szavaidra, cselekedetek lesznek belőlük,

- vigyázz a cselekedeteidre, megszokások lesznek belőlük,

- vigyázz a megszokásaidra, szenvedély lesz belőlük,

- vigyázz a szenvedélyedre, rabsággá és végzeteddé válhat!

A harag és a szeretet nem ismernek határt. Válaszd a szeretetet, hogy szép és kedves életed legyen!

Ezért tart ott az emberiség ahol most.

2010. aug. 7. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

állat!

nekem se semmi apám volt de legalább nem ütött. inkább érzelmileg zsigerelt ki.. nem tudom melyik a jobb.

röviden: b@szhatja és remélem ez csak egy tanmese nem valódi sztori.

2010. aug. 7. 14:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Gondolom csak egy tanmese. Az iwiwen kaptam, de elég elgondolkoztató! Gondoltam megosztom Veletek!
2010. aug. 7. 14:13
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

akkor én is irok egyet ... egy rövidet:

Apu a kertben játszott velem és a bátyámmal. Anyu kijött és azt mondta: "Letapossátok a füvet." Mire apu azt felelte: "Nem pázsitot nevelünk, hanem gyerekeket."

(Harmon Killebrew)

2010. aug. 7. 14:16
 4/11 A kérdező kommentje:
:-) Hm... Milyen igaz, köszönöm!
2010. aug. 7. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Hát, idegesítő, hatásvadász tanmese azoknak, akik az ilyenre fogékonyak.

Franciakulccsal fényezek, és elfelejtem, hogy a kezemben van, majd azzal csapok oda? Ugyanmár...

2010. aug. 7. 15:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem érted a lényeget, a franciakulcs egy jelentéktelen momentum.... Szerintem!
2010. aug. 7. 16:50
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
Értem a lényeget, nem vagyok hülye. Viszont rohadtul nem lényegtelen momentum a franciakulcs, mert a sztori szerint azzal ütött többször az apa és emiatt kellett amputálni a gyerek ujjait. Vagy nem ugyanazt a szöveget olvassuk? Idióta történet, és hatásvadász, ahogy az összes "szeressük egymást" bla-bla kör e-mail volt a maga idejében, amiről hál'Istennek leszoktak az emberek. Egy ilyen kitalált sztoritól az emberek nem fognak megváltozni, pláne, ha egyébként sem verné meg a gyereket, amiért karistolja a kocsit. Na mindegy, ha rád hatással van, hát hatással van, akkor ezt pont Neked találták ki. Reméljük, sikerült ezáltal jobbá válnod.
2010. aug. 7. 23:20
 8/11 anonim válasza:

Valóban elgondolkodtató.

Az utolsónak.

Akkor szerinted az a jobb ha háborúzunk meg irtjuk egymást?

És igaza van a kérdezőnek a franciakulcs egyáltalán nem lényeges. Ha még mindig nem érted hogy mit akar mondani ez a mese akkor sztem várj még egy pár évet...

2010. okt. 28. 20:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Az utolsónak: kösssz a kioktatást, most jól kiosztottál. :D Hogy jön ide a háború? Olvasd el figyelmesen, amit feljebb írtam, neked is szól: Reméljük, sikerült ezáltal jobbá válnod.:)

Mondjuk azt sem értem, mire kéne várnom még pár évet... De ez nyilván az én hibám, nem értem a mély értelmű gondolataid.

2010. okt. 28. 21:12
 10/11 anonim válasza:
Elsőre az jött le a kommentedből hogy ez a szeressük egymást a hülyeség. Akkor nem mondtam semmit sry. Csak fáradt vagyok és igy nem fog annyira az agyam meg ingerlékeny vok stb
2010. okt. 28. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!