20 évesen fogszabályzóm lesz, ha van kedvetek olvassatok bátran (? )
Szóval indítottam egy blogot, amiben a fogszabályzásom történetét mesélem el. Aki akar az olvasson. Eddig amúgy hogy tetszik? :)
A blogom: [link]
Szia!
Többféle lehetőség közül választhattam. Egy fogsorra:
Fém: 75000Ft
Kombinált: 95000Ft
Porcelán: 115000Ft
Lágyrésszel dolgozó: 130000Ft
Én felülre kombináltat tetetek (bővebben a blogban), alulra pedig fémet! :)
elolvastam a blogod és eddig nagyon tetszik. Én 18 vagyok, és jobb oldalom a szemfogammal van a probléma.Nekem a felso fogsoromra elegendo lenne a fogszabályzó, az alsó .rendezett Most már rászántam magam a fogszabira, csak a pénzzel vannak problémáim ugye...
Te hol csináltatod, és az egész szabályzás mindent beleértve mennyibe fog kerulni? Mennyi évet lesz rajtad kb? Bocsi a sok kérdésért, ha tudsz kérlek válaszolj. Köszönöm
Szia. Én Szombathelyi vagyok, ezért természetesen itt csináltatom meg. Egy-két hónapja akadtam rá a 'Smile House Dental'-ra, ( [link] ahol az árak is rendben vannak (szerintem) és nagyon kellemes a környezet, kedvesek az orvosok. Nekem alsó-felső fogszabályzóm is lesz ugye, így a felső 95000(kombinált miatt), az alsó pedig 75000Ft. Tehát 170000Ft a készülék maga. Amíg egy fogíven van fent a fogszabályzó, addig 4000Ft havonta egyszeri kezelés díj. Ha már mindkettőn fent lesz, akkor 5000 Ft. Emellett persze veszek majd speciális ’tisztitó’eszközöket is. Én azt mondanám, hogy:
-200000Ft(készülékek+lenyomatvétel+röntgen+tisztító szerek)
-havi 5000Ft(kezelési díj)
Valószínűleg 1-1,5 évig lesz fent a készülék. Első konzultációra július 26.-án mentem, és a felsőt augusztus 10.-én felteszik, tehát nagyon gyorsak is, ami lássuk be elég jól jön.
Ja igen, és ha meglesz rá a pénzed akkor nyugodtan vágj bele, szerintem megéri. Nekem jövő héten szerdán teszik fel a felsőt. Nagyon izgulok már! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!