Ma megkaptam az állandó fogszabályzóm. Lenne vele kapcsolatba pár kérdésem?
Ami a szájpadlásodon van azt szájpadívnek nevezik. Nekem most volt egy éve hogy fent van és ebben a hónapban veszik majd le, de a szájpadívemet nekem előbb kiszedték. Nem tudom hogy neked meddig lesz rajta, attól függ mit kell csinálni a fogaiddal. Nekem főleg a felső fogsoromat kellet igazítani és azért rakták fel a szájpadívet mert így nem mozdult el a hátsó két felső fogam amin a gyűrű van.
Amúgy szerintem az a gipsz vagy cement szerű anyag ragasztó ami le fog kopni, legalább is nekem lekopott ahol maradt egy kevés. Nem tudom mennyi idő alatt de nem olyan sokára.
Jól tudod a fogaidon a brekettek tartják az ívet. A szemfogaimból nekem is kiállnak olyan kis "pöckök". Nem tudom mi célt szolgálnak, de nekem adtak viaszt ami ilyen gyurma állagú és nekem is kidörzsölte a számat azért mindig tettem egy kis viaszt és akkor jó volt :D.
Remélem segítettem:)
Nekem azt a szájapados izét egy év után leszedték!:)
Ragasztó a fogadnál,le fog kopni egy része,de a nagyja ott marad..Mondjuk,ha lekopna,akkor leesne a fogszabályzó:\:D
A brekettekre van rárakva a gumi.A szemfogaidnál van ilyen kis kiálló valami,azt nem tudom,hogy mi:D
Majd idő után megszokod:) Hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!