MIT gondoltok erről a kérdésről? Kinek van igaza? ÉRDEKES! Olvassátok el légyszi és írjatok!
Igen, már törölték a kérdést...
Nagyvonalakban elmesélné valaki miről volt szó?
Igen, törölve lett az a kérdés, mert a vége felé már elég durván osztották a csajt azok i, akik ennek a kérdésnek a hatására írtak neki. Nehéz így elmondani röviden, de a lényege az volt, hogy a ciklus felénél járt a kérdező, és mindjárt megjön érzése volt, és azt kérdezte, lehet-e terhes. Mert ő úgy gondolta, hogy előző ciklusába esetleg volt extra peteérése, és attól. Aztán senki se válaszolta neki azt, hogy igen lehet. Ő meg teljesen felkapta a vizet, persze alaptalanul, mert senki nem volt bunkó. Úgyhogy elkezdett stílus alatti szinten írogatni.
De ezt tényleg látni kellett volna, mert ez az összefoglaló nem adja vissza.
Én is válaszoltam arra a kérdésre. Azért ilyen nagyképű, gyerekes, sík sötét emberrel sem találkozik mindennap az ember.
Mi csak segíteni akartunk, ő meg elkezdett balhézni, mert nem álltunk a pártján, és senki nem írta azt, hogy lehet terhes. Semmi más nem történt, csak hogy nem olyan választ kapott, amit várt, és kiverte a balhét. Kiprovokálta azokat a hozzászolásokat, amiket aztán már később kapott. Ilyet írt: Ezért nem él Magyarországon...
És ezt még elismételte párszor, hogy milyen jó neki, hogy koszos 60-ezret keres mint mi, és milyen jó neki. Nem mintha ennek bármi köze lenne az alapkérdéshez. Tényleg valami kisebbségi komplexusa lehet, hogy így reagált arra, hogy nem a várt reakciók érkeztek.
Ez volt az a kérdés? [link]
Én sem olvastam eredetileg és már én is csak a törölt kérdés hűlt helyét találtam, csak rákerestem a tárolt változatra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!