Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » MIT gondoltok erről a kérdésrő...

MIT gondoltok erről a kérdésről? Kinek van igaza? ÉRDEKES! Olvassátok el légyszi és írjatok!

2010. okt. 1. 11:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Milyen kérdésről van szó? Én megnyitottam a linket, de egy egész oldalt hozott be.
2010. okt. 1. 14:07
 12/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy törölve lett az oldal?
2010. okt. 1. 14:19
 13/23 anonim ***** válasza:

Igen, már törölték a kérdést...

Nagyvonalakban elmesélné valaki miről volt szó?

2010. okt. 1. 14:57
 14/23 anonim ***** válasza:

Igen, törölve lett az a kérdés, mert a vége felé már elég durván osztották a csajt azok i, akik ennek a kérdésnek a hatására írtak neki. Nehéz így elmondani röviden, de a lényege az volt, hogy a ciklus felénél járt a kérdező, és mindjárt megjön érzése volt, és azt kérdezte, lehet-e terhes. Mert ő úgy gondolta, hogy előző ciklusába esetleg volt extra peteérése, és attól. Aztán senki se válaszolta neki azt, hogy igen lehet. Ő meg teljesen felkapta a vizet, persze alaptalanul, mert senki nem volt bunkó. Úgyhogy elkezdett stílus alatti szinten írogatni.

De ezt tényleg látni kellett volna, mert ez az összefoglaló nem adja vissza.

2010. okt. 1. 15:14
 15/23 anonim ***** válasza:

Én is válaszoltam arra a kérdésre. Azért ilyen nagyképű, gyerekes, sík sötét emberrel sem találkozik mindennap az ember.

Mi csak segíteni akartunk, ő meg elkezdett balhézni, mert nem álltunk a pártján, és senki nem írta azt, hogy lehet terhes. Semmi más nem történt, csak hogy nem olyan választ kapott, amit várt, és kiverte a balhét. Kiprovokálta azokat a hozzászolásokat, amiket aztán már később kapott. Ilyet írt: Ezért nem él Magyarországon...

És ezt még elismételte párszor, hogy milyen jó neki, hogy koszos 60-ezret keres mint mi, és milyen jó neki. Nem mintha ennek bármi köze lenne az alapkérdéshez. Tényleg valami kisebbségi komplexusa lehet, hogy így reagált arra, hogy nem a várt reakciók érkeztek.

2010. okt. 1. 16:52
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen...ráadásul annyira bedühödött hogy email-ben is zaklatta a válaszolókat (hozzá teszem még akkor mikor normálisat írtak).......
2010. okt. 1. 17:22
 17/23 anonim ***** válasza:

Ez volt az a kérdés? [link]

Én sem olvastam eredetileg és már én is csak a törölt kérdés hűlt helyét találtam, csak rákerestem a tárolt változatra :D

2010. okt. 1. 18:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen !! Nagyon jó vagy kedves utolsó válaszoló ! :)
2010. okt. 1. 19:58
 19/23 A kérdező kommentje:
Esetleg a többi oldalt is elő tudnád keresni??? :)
2010. okt. 1. 20:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem az a fura, hogy én pont így lettem terhes, vagyis tudtam meg, hogy terhes vagyok. 2 mensi közt teherbe estem, utána 2 hét múlva megjött, de csak picit, nem olyan erősen, mint szokott és ahhoz képest 2 hétre éreztem ezeket, amiket a kérdező, majd még rá 2 hétre, amikor másodjára már nem jött meg, pozitívat teszteltem. A doki is mondta, hogy egy hónappal idősebb a baba és úgy is született meg. Szóval szerintem igenis lehet terhes a kérdező.
2010. okt. 2. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!