Kismamik, akik fontolgatják a H1N1 oltást? Olvassátok el légyszi!
Unom én is ezt az egész felesleges hisztériakeltést, mert szerintem nem szól többről, mint hogy a gyógyszergyárak hogy szedjék meg magukat az oltoanyag árábol és a vitaminokbol:(
Elég szomorú, hogy itt tartunk.
Sok kismama elvetélt aki beadtatta az oltást:
27 hetes km
1 kismama már meghalt, több igen rossz állapotban van te meg ilyennekkel "ellenkampányolsz",?
Ez gáz!
pro és kontra? Akkor elkezdhetünk linkeket bemásolgatni. [link]
Csak üssétek be a google-ba azt, hogy ÁNTSZ h1n1, nagyon sokféle véleményt lehet olvasni, talán "valamennyivel" hitelesebbek, mint amit a kérdező kiírt riogatásnak.
"Akkor hozzátette: sajnálatos, hogy tragikus statisztikai adatokra van szükség ahhoz, hogy a terhesek kérjék az oltást. A tiszti főorvos hozzátette: felelőtlen valamennyi várandós nő, aki nem él az oltás lehetőségével"
Én nem pánikot akartam kelteni, sem lebeszélni senkit, mindenkinek saját szive joga mit csinál...De azért ne menjunk el ugy a téma mellett h ez mindenkinek csak jo.Lehet h aki most beoltatja magát, annak a picijének lesz 5-10, akárhány év mulva belole hátránya????
Bár, kívánom mindenkienk, hogy ne legyen.De eddig is túlélték a kismamák az influenzát.
Tegyetek saját belátásotok szerint.Én nem rosszat akartam.Elég baj, hogy ilyesmi miatt marják egymást az emberek..
Honnan tudod, hogy 10-15 év múlva ha lesz valami baja, az mitől lesz?
Lehet attól a sok gazdaságos szartól, amit megveszel a tescoban és megveszed és ezer más dologtól.
Kedves Utolso!
Elvből nem vásásrolok a tescoban, nem veszek gazdaságos szarokat.Nem kenem magam műanyag, kőolaj meg egyéb szarokkal telenyomott kozmetikumokkal.Szoval itt zsákutcába futottál.De igazad van abban, hogy már minden káros, mindenben van valami amibe bele lehet dögleni.Próbálják gyengíteni az embereket, felesleges betegségeket generálni, hogy aztán gyógyszerhez nyúljunk.Megint ott vagyok, hogy gusztustalan ami ebben a világban folyik...De mindeki döntse el maga.A megfelelő információhiány öszzezavar mindenkit.És éppen ez a cél.
A gazdaságos cuccokat csak úgy megsúgom a kedves kérdezőnek, ugyanazok a cégek gyártják, mint a "márkásakat" és azok is tele vannak mindenféle olyan anyaggal, amiket nem is gondolnál...
Tudod miből és hogyan készül pl. a májkrém, a párizsi vagy éppen a virsli???
Amit gyerekkorban kaptál oltást, azoktól is lehetnél beteg...
...de csakis aki hajlamos rá, ez pedig az egész világon minimális számot mutat.
Ne oltasd be magad, és ennyi!
De lehet hogy legközelebb éppen te leszel lélegeztetőgéphez kötve. Ezt szeretnéd? Azok a kismamák akik most is élet-halál között lebegnek, napról-napra csökken az esélyük, hogy élve kikerülnek az intenzívről!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!