Kismamák, ti örülnétek egy pocakos fotózásnak?
Barátnőm babát vár, gondoltam, meglepem vele. De nem tudom, hogy pocakosan, vagy ha már megvan a bébi... ti melyiknek örülnétek jobban? Pocakosnak örülnétek?
Vagy inkább babásnak? Ha babásnak, akkor kb. hány hetes-hónapos korában?
És amúgy hogy mozognak az árak ilyen témában? Nem pest, baranya megye
Nálam a pocakfotózás szóba sem jöhetett, nem vagyok olyan beállítottságú, hogy mutogassam magam.
Babafotózásnak örülnék, 1-2 hónapos korában.
Én örülnék egy pocakos fotózásnak.A babásnak is örülnék,csak ahhoz kellene várni kb,3-4 hónapot,mire nem nézek úgy ki,mint a mosott sz.r,mert én az első gyereknél rengeteget éjszakáztam kedvem nem lett volna fotózkodni...
Nálatok nem tudom milyen árak vannak,de nálunk ez kb 10-15 ezer között van,fiatal fotósnál.
Egyes "nők", amikor terhesek annyira nem bírnak magukkal, hogy lefényképezik a terhes hasukat és felrakják magukat különféle közösségi oldalakra azt a címet adva a fotónak, hogy a pocaklakóval.
Számomra nemrég volt egy illúzióromboló élmény az egyik ismerősöm megszülte a 2. gyermekét és felrakta a netre magát úgy, hogy a gyereke fekszik a meztelen testén és látszik mind a két melle.
GUSZTUSTALAN...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!