Örülnétek Neki vagy Nem ha ez történne? Mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
Több gyerekes anyuka vagyok és édesanyám el szokott jönni hozzánk néha. Ilyenkor általában vagy a kádat jól kisúrolja, vagy a tűzhelyet, mikrót átsúrolja, konyhaszekrényt átrendezi( pl én nem öntöm át a lisztet, cukrot, sót dobozba és ő befőttes üvegekbe átrakta ezeket) ....
Ti örülnétek ennek és segítségnek vennétek vagy nem tetszene a dolog ?
2013. júl. 9. 18:01
1/28 anonim válasza:
Ha a konyhaszekrényt, vagy mást átrendezne annak nem örülnék, a többi egyértelműen segítség.
2/28 anonim válasza:
Az én anyukám is ilyen, és én örülök neki. Csak azért vagyok mérges, mert nem lenne szabad pld. kádat súrolnia a dereka miatt, de nem tudok rá lakatot tenni :) Egyékbént imádom anyukámat, és ő bármit csinálhat a lakásunkban, amit csak akar, felőlem át is rendezhetné az egészet :)
3/28 anonim válasza:
Én is örülök mindig a segítségnek.
4/28 anonim válasza:
Én nem szeretném ha nálam rendezkedne, de szerencsém van mert ilyet soha nem is tenne! Háztartási munkában szokott segíteni.
5/28 anonim válasza:
Én is örülnék a kád és mikró, tűzhely pucolásnak, de ha kirakná a lisztet stb. befőttes üvegbe, annak nem örülnék, én sem teszem ki, és azért.
6/28 anonim válasza:
2. vagyok. Nálunk pld. anyukám nagyon szépen rendbe rakta a fűszereimet, a konyhaszekrényt. Igaz, nem találok meg elsőre dolgokat, de azért általában minden meglesz előbb utóbb. Tegnap pld. olyan búzadarát dobott ki, amiben állítólag volt két kukac... :(
7/28 anonim válasza:
Én nem szeretem ha belekotnyeleskednek a dolgomba.Bár nekem nem segít anyám semmiben meg szerencsére anyós sem.
8/28 anonim válasza:
egy bizonyos pontig örülnék,-de annak már nagyon nem,ha meg sem kérdez,és átrendez bármit is a lakásba..
9/28 anonim válasza:
A konyhaszekrény átrendezésen kívül,mindent megköszönnék :)
10/28 anonim válasza:
Én nem bánnám, de az én anyám még csak el sem jön hozzánk...pedig fél órás-40perces bkv-útról van szó, jó közlekedéssel:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!