Örülnétek Neki vagy Nem ha ez történne? Mit gondolnátok?
Több gyerekes anyuka vagyok és édesanyám el szokott jönni hozzánk néha. Ilyenkor általában vagy a kádat jól kisúrolja, vagy a tűzhelyet, mikrót átsúrolja, konyhaszekrényt átrendezi( pl én nem öntöm át a lisztet, cukrot, sót dobozba és ő befőttes üvegekbe átrakta ezeket) ....
Ti örülnétek ennek és segítségnek vennétek vagy nem tetszene a dolog ?
nekem az az egy a segítség ha vigyáz rájuk, játszik a gyerekekkel, a háztartást én szeretem ellátni magunk után.....
pl ha lehúzza csak úgy az ágyneműnket azt nem szeretem...
mert reggel miután felkeltünk átjött és le szedte a huzatot....én meg csak néztem h miért is ??
Azért is kérdeztem meg mert látom sokan örülnének az ilyen fajta segítségnek (NINCS IS EZZEL BAJ)...csak én más típus vagyok....
Nekem nagyon kellemetlen ha valaki úgy érzi rendet kell raknia szekrényembe vagy az ágyneműt kimosni...főleg mivel úgy érzem én is ellátom rendesen a háztartást.....
szóval lehet így azt hiszsi örülök neki, lehet fiatalon ő esetleg örült volna ennek...majd megpróbálok beszélni vele hogy ne tegye ezt, elég ha játszik a gyerekekkel, a többit én intézem...remélem nem bántom meg de muszáj lesz megbeszélni.....
Az,hogy segít a takarításban,még rendben is van- bár engem személy szerint zavarna,ha rajtam és a Páromon kívül más nyúlna a tisztító szerekhez,elvégre ez a mi házunk!!!
Volt a családból aki megtette,de inkább a saját lakhelyén tette volna, olyan mocsok és kupi volt,hogy nem szívesen mentem oda.
Az,hogy bármit is átrendez,már sokk! Nem az Ő lakása,Ti laktok ott! Szép dolog a segítség,de ez nem segítség!! Borzasztóan idegesítene!!
Amikor hazajöttem a kórházból szülés után,akkor majdnem agybajt kaptam,mert semmit nem találtam ott,ahol a helye van! Pedig akkor olyan vigyázott a gyerekekre,aki tudja minek hol a helye!
Szerencsére egyik sem áll már fent nálunk :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!