Örülnétek Neki vagy Nem ha ez történne? Mit gondolnátok?
Több gyerekes anyuka vagyok és édesanyám el szokott jönni hozzánk néha. Ilyenkor általában vagy a kádat jól kisúrolja, vagy a tűzhelyet, mikrót átsúrolja, konyhaszekrényt átrendezi( pl én nem öntöm át a lisztet, cukrot, sót dobozba és ő befőttes üvegekbe átrakta ezeket) ....
Ti örülnétek ennek és segítségnek vennétek vagy nem tetszene a dolog ?
én örülnék a súrolásnak, átrendezésnek nem.
mikor kórházban voltunk a fiammal, akkor anyós kitakarított nálunk, mindent elpakolt, szétpakolt, kidbott, semmit nem találtam napokig, az nem volt túl jó, de maga a gesztus jól esett.
viszont átvitte magához a szennyeseinket és kimosott ott mindent, annak nagyon nem örültem.
egyrészt nem volt mit felvennünk, másrészt piszok megalázónak éreztem, hogy a bugyijaim a nappalijukban szárad :S
de súrolni bárki jöhetne hozzánk, én öröm táncot járnék :DDD
Nekem nem tetszene..Értem én,hogy gesztus meg minden...de én nagyon nem szeretem,ha valaki rendezkedik a házunkban,még egy mosogatás erejéig sem...(mondjuk anyu "durvább" volt,lecserélte a függönyeinket,míg nyaraltunk...nagyon szépeket vett,de nagyon fel is bosszantott,hisz legalább megkérdezhetett volna...)
Anyósom is ilyen pakolós fajta,de őt is leállítottam,vele szerencsére könnyebb volt megértetni,mint anyuval,hogy én ezt nagyon utálom...
a helyzet az hogy én úgy érzem rend van Nálunk és nem kellene ilyen dolgokat megcsinálnia mert én is mindent megcsinálok és megteszek a tisztaságunkért.....kellemetlen hogy ha takarít utánunk, az segítség ha vigyáz és játszik a gyerekekkel de ebbe a suvickolás nem tartozik bele....
ezeket addig csinálja míg pl elugrok valahova üyet intézni ..... de szerintem tök felesleges, inkább a gyerekekkel való játék lenne a lényeg mint az amit én is meg teszek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!