Anyukák, ti örülnétek, vagy mérgesek lennétek? Mit szólnátok?
13 éves vagyok, és fáj a torkom, délután megyünk az orvoshoz anyával(azért írom, hogy nem lógok!) és kitaláltam ,hogy mire hazaér a műszakjából, én főzök hogy neki már ne kelljen és le tudjon feküdni kicsit pihenni.
Feltúrtam a konyhát meg a hűtőt és csináltam spagettit most először életemben, szerintem nem is lett rossz :) És kitakarítottam magam után az egész konyhát is hogy anyának ne kelljen semmit csinálnia pihenhessen!
Csak éppen az a baaj, hogy most voltam bent a spájzban és találtam egy kelkáposztát. És eszembe jutott, hogy anya mondta, hogy rakottkelt akart főzni! Én meg elhasználtam a darált húst és nagyon beosztva élünk és nem fog tudni másikat venni azt hiszem. És most nem tudom, hogy haragudni fog-e, hogy mit csináljon a kelből :( :( :(
Szerintetek? Ti mit szólnátok? Én csak jót akartam ,de lehet hogy bajt csináltam
Szerintem ha rendet is tettél magad után, és még finom is lett a kaja akkor anyukád örülni fog. :)
A kelkáposztából pedig majd lesz frankfurti leves vagy kelkáposzta főzelék, emiatt biztos nem fog leszidni anyukád. :)
Szerintem nem lesz mérges anyukád:)
Ajánld fel, hogy a kelkáposztából csináljon pulutykát vagy frankfurti levest, a spagetti mellé jó leves lenne, ha van virsli és krumpli otthon.
Én nem lennék mérges, kifejezetten örülnék.
Én is inkább örülnék. Ne aggódj :)
Azért ha beteg vagy, pihenj is, ne csak főzz és takaríts..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!