Anyukák, ti örülnétek, vagy mérgesek lennétek? Mit szólnátok?
13 éves vagyok, és fáj a torkom, délután megyünk az orvoshoz anyával(azért írom, hogy nem lógok!) és kitaláltam ,hogy mire hazaér a műszakjából, én főzök hogy neki már ne kelljen és le tudjon feküdni kicsit pihenni.
Feltúrtam a konyhát meg a hűtőt és csináltam spagettit most először életemben, szerintem nem is lett rossz :) És kitakarítottam magam után az egész konyhát is hogy anyának ne kelljen semmit csinálnia pihenhessen!
Csak éppen az a baaj, hogy most voltam bent a spájzban és találtam egy kelkáposztát. És eszembe jutott, hogy anya mondta, hogy rakottkelt akart főzni! Én meg elhasználtam a darált húst és nagyon beosztva élünk és nem fog tudni másikat venni azt hiszem. És most nem tudom, hogy haragudni fog-e, hogy mit csináljon a kelből :( :( :(
Szerintetek? Ti mit szólnátok? Én csak jót akartam ,de lehet hogy bajt csináltam
Emiatt nem lesz mérges, ne aggódj!
Viszont ha beteg vagy ne főzz, hanem pihenj! Ennyi erővel iskolába is mehettél volna...
csak hangom nincs, meg fáj ha nyelek, éjjel lázas is voltam de napközben nem. Anya mondta hogy ne menjek én meg nem tiltakoztam, bepótolom úgyis, az nem gond. Nem bírtam feküdni meg nem hagyott nyugton a dolog hogyha elkísér orvoshoz utána rohanhat megint munkába és nem is pihenhet szegény és még a konyha is meg minden... ezért inkább gondoltam ha már itthon vagyok legalább hagy segítsek valamit neki. Olyan sokat teszértünk és szegény örökké kimerült meg minden. Ennyit én is meg tudok csinálni és hiába vagyok beteg nem akartam magam haszontalannak érezni mg hogy csak bonyolítom a napját meg miattam ugrik az alvása.
Telefonom nincs nem tudtam volna megkérdezni.
De nem is baj, nem haragudott egyáltalán, főzelék biztos nem lesz a kelből mert az az egyetlen amit a tesóm nem eszik meg, úgyhogy majd kitalál valamit anyu. Azért kicsit mérges volt ,hogy nem maradtam ágyban ahogy kérte, DE azt mondta nagyon kedves tőlem és köszöni hogy segítek és büszke rám nagyon! Máskor is szoktam neki sokat segíteni és kisebb dolgokat mindig megcsinálok, de még sohasem főztem a családnak tökegyedül. én meg mikor már elaludt kicsit sírtam mert annyira jól esett nekem amit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!