Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti párotok sem segít a...

A ti párotok sem segít a gyerek körüli dolgokban?

Figyelt kérdés
Az én párom a négy hónapos kicsit elviszi néha az ismerősökhöz, játszik vele, de azt mondta, hogy ennél többre ne számítsak. Így mindent nekem kell itthon csinálnom.
2013. dec. 12. 09:25
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
68%

Egész szar napom volt eddig de elolvastam a kérdést és mosolyt csalt az arcomra...

főleg az : ültök és beszélgettek rész....

2013. dec. 12. 17:38
 42/50 anonim ***** válasza:
Kedves párod van,hogy ennél többre ne számíts...Párommal együtt élésünk óta közösen végezzük a háztartással kapcsolatos munkákat is,és bizony a gyerek első itthoni fürdetését is már Ő csinálta,teljes mértékben kiveszi a részét,a gyerek közös a felelősség is és a teendők is,mind vele kapcsolatba,mind az itthoni munkákkal kapcsolatban,be volt az is osztva,hogy éjjel én kelek fel hajnalban a párom még az etetésekhez is felkelt velem,akkor is így volt amikor csak Ő dolgozott az első 1,5 évben és így van most is,hogy már 1 éve mindketten dolgozunk.Úgy gondolom,hogy érdemes leülni és beszélnetek,hiába nem Ő a vérszerinti apa,bevállalta Őt is mikor összeköltöztetek igazán besegíthet a babával kapcsolatban is.A gyereknevelés a szülők dolga nem csak az Anya dolga.
2013. dec. 12. 19:21
 43/50 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem köteles vele foglalkozni. Te vallaltad, törődj vele te. Ne haragudj meg, de nekem kicsit úgy tűnik, neked a párod amolyan menedék...
2013. dec. 12. 20:22
 44/50 anonim ***** válasza:
51%

te vagy a mókusos kérdező!

csajok, nem emlékeztek? :D

2013. dec. 12. 22:01
 45/50 anonim ***** válasza:
Jesszus, micsoda bagázs. Gondolom kamu a sztori. Még csak négy hós a pici, de már új apukája van. Az anyja meg el akar menni dolgozni egy ekkora gyerek mellől és simán ráhagyná a nevelőapjára, akit ő maga is kb. fél éve ismer. Anyám borogass. Kérdező, kezeltesd magad, nem vagy komplett!
2013. dec. 12. 23:55
 46/50 anonim ***** válasza:
milyen mókusos? belinkeled?
2013. dec. 12. 23:59
 47/50 anonim ***** válasza:
51%

nem tudom belinkelni mert nem találom :(

hátha valaki... ott is sok válasz érkezett.

a párjának mókusai vannak és elment a kérdező megetetni őket mert a párja nem tudott, de a kicsire vigyázott addig. de nem etette meg ahogy a kérdező kérte, ezen ment a balhé. aztán kiderült, hogy azért, mert nem volt szíve felébreszteni... :D

ott is kifejtette, hogy munkanélküliek és nemrég jöttek össze

2013. dec. 13. 00:06
 48/50 anonim ***** válasza:

Ja tènyleg vmi rèmlik, több kèrdèse is van...

mesèlő irj regènyt...

2013. dec. 13. 03:06
 49/50 anonim ***** válasza:
A 41-essel annyira egyet értek. Olyan jó ilyen baromságot olvasni, meg még a hozzájáró saját kommentjeit a kérdezőnek, és tényleg jobb kedve lesz az embernek, én például rájöttem hogy milyen szép kerek, tökéletes a családom. Köszönöm Kérdező!
2013. dec. 13. 07:56
 50/50 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem miért lett lepontozva aki nem egy heréhez ment férjhez???
2013. dec. 13. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!