Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti párotok sem segít a...

A ti párotok sem segít a gyerek körüli dolgokban?

Figyelt kérdés
Az én párom a négy hónapos kicsit elviszi néha az ismerősökhöz, játszik vele, de azt mondta, hogy ennél többre ne számítsak. Így mindent nekem kell itthon csinálnom.
2013. dec. 12. 09:25
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
89%
És ő mit csinál, ha nem dolgozik?
2013. dec. 12. 10:12
 22/50 A kérdező kommentje:
Fát vág, tüzel, ismerősökhöz megy (van amikor a kicsit is viszi) vagy ül és beszélgetünk.
2013. dec. 12. 10:14
 23/50 anonim ***** válasza:
34%
Azért a férfiaknál ez nem így működik! Apai ösztön nem nagyon van... Az állatvilágban ( tudom, kicsit erős a hasonlat) a hím állat megöli más hím utódját....
 24/50 anonim ***** válasza:
71%

"ül"

Mert azt úgy külön ki kell emelni :D

25/50 anonim ***** válasza:
66%
Ültök és beszélgettek? És abból meg tudtok élni?
2013. dec. 12. 10:16
 26/50 anonim ***** válasza:
50%

lehet, hogy még kicsi és nem tud vele mit kezdeni. persze azért egy apának illik lelkesednie!

az én párom alig várta, hogy melóból hazaérjen, és ajnározhassa a babát, meg ő fürdeti, annyit puszilgatja a kicsit, hogy szegény gyerek már nem is tudja, hogy van olyan, hogy nem nyálazzák össze az arcát :)

amúgy azért javarészében én gondozom a babát, tehát ha ő enni akar, tévézni akar, akkor simán visszaadja, nem kérdezi meg, hogy fáradt vagyok-e. de végül is most még nem szállok vitába, vagy követelem a gyerekfelvigyázást, majd ha már tényleg soknak találom a rám háruló dolgokat. (mert ugye a bevásárlástól kezdve az utolsó szál házimunkáig mindent én csinálok)

ha úgy érzed, hogy többet várnál tőle, mond meg neki. amúgy sok pasi nem tud mit kezdeni egy babával. lehet, hogy ha már építőkockázás, legózás, autókázás lesz, akkor aktívabban fog foglalkozni a gyerekkel.

amúgy azért a pasik nagyon kis része olyan álomférfi, hogy kiveszi a kezedből a seprűt, vagy a gyereket. a legtöbb családban az van, ami nálatok, nálunk is, csak az emberek ezt nem mindig árulják el. aztán vannak a szerencsések, akik kiakadnak ha ezt hallják, de mivel nem a "te cipődben" vannak, használható megoldást nem nagyon tudnak adni :)

2013. dec. 12. 10:21
 27/50 anonim ***** válasza:
92%

Ültök egész nap? Meg kimegy néha 1 órára fát vágni és begyújt???

Szerinted ez normális élet így?

2013. dec. 12. 10:25
 28/50 anonim ***** válasza:
75%
Mennyi idősek vagytok?Miből éltek?Hol a baba apja?
2013. dec. 12. 10:34
 29/50 A kérdező kommentje:
A gyerek apja gyerektartást sem fizet, nem is látta a gyereket. Amúgy mi van abban, ha egész nap itthon van a párom??? Úgy csináltok mintha csak ő lenne munkanélküli ebben az országban!
2013. dec. 12. 10:41
 30/50 anonim ***** válasza:
82%

Gyerektartásért bíróság!

Az, hogy munkanélküli meg egész nap ül... ott van különbség!

2013. dec. 12. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!