Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti párotok sem segít a...

A ti párotok sem segít a gyerek körüli dolgokban?

Figyelt kérdés
Az én párom a négy hónapos kicsit elviszi néha az ismerősökhöz, játszik vele, de azt mondta, hogy ennél többre ne számítsak. Így mindent nekem kell itthon csinálnom.
2013. dec. 12. 09:25
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
10es vagyok. Én nem bíznám rá a gyereket a helyedben... fura, hogy egyáltalán felmerül benned ezek után.
2013. dec. 12. 09:50
 12/50 anonim ***** válasza:
92%
Nem dolgozik, nem segít otthon. Hmmm, ez aztán az álompasi!
2013. dec. 12. 09:50
 13/50 anonim ***** válasza:
2%

Mindent? AZ hogy eltart az semmi?

Szerintem ha o egyedul dolgozik es keresi meg a mindennapi betevot, te pedig otthon csinalsz mindent az egy korrekt munkamegosztas.

Mert o is kiirhatna azt a kerdest, hogy a ti parotok se keres semmit es nektek kell dolgozni es a vallatokon vinni a csaladot egyedul?

Ha te is ugyanannyit dolgozol meg keresel mint o, akkor majd o is ugyanannyit lesz a kicsivel meg hazimunkaval mint te.

Plusz egy megjegyzes:

Az hogy eltartja egy idegen gyereket, mar onmagaban is kesz csoda.

2013. dec. 12. 09:54
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Bocsanat utolso vagyok, most olvasom hogy nem dolgozik, akkor vissza minden, akkor viszont igenis csinalja a felet mindennek otthon. Ha meg osszejott egy novel aki mar terhes volt es ezt vallalta, akkor ne tancoljon visszza utolag.

Igy mindjart mas a tortenet, bocsanat.

AZ viszont nem vilagos hogy ha egyikotok se dolgozik akkor megis mi a banatbol eltek meg?

2013. dec. 12. 09:55
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keres munkát?
2013. dec. 12. 09:57
 16/50 anonim ***** válasza:
92%
14: gondolom segélyből meg gyerektartásból, mint annyian :S
2013. dec. 12. 09:58
 17/50 anonim ***** válasza:
80%
Amíg ilyen pici volt a fiam az én férjem sem nagyon tudott belefolyni a napi dolgokba. Persze eljárt dolgozni, de pelenkafóbiája van, így azt nem tudtam rábízni, az etetés meg ugye az én feladatom, mivel szoptattam. Később már nagyon jó pasis programokat csináltak együtt. Nem értem mit vársz tőle? Én semmiképp nem bíznám rá, amíg ilyen kicsit. Később talán jobban ki fognak jönni.
 18/50 anonim ***** válasza:
60%
Az én babám ilyen idős korában hasfájós volt, gyakorlatilag letenni sem nagyon tudtam. A férjem hazaesett a munkából és vagy babázott vagy főzött, mert én nem tudtam a kettőt egyszerre. Emellett ha kellett pelenkázott is, időnként a fürdetést is bevállalta. Most már egy éves a baba, szerencsére a hasfájás megszűnt, így főzni tudok, de ha az apa haza ér, majd meg bolondul érte a pici, addig visít míg fel nem veszi, így minden nap játszanak délután. Sőt a múltkor orvoshoz vitte, mert nekem a nagyot kellett ugyan abban az időpontban szakrendelésre vinnem, nagy szenzáció volt egy apuka pici gyerekkel a rendelőben, mert sajnos ritkán látott dolog. Bizonytalan volt, hogy meg tudja-e oldani a feladatot, de megcsinálta. Nincs lehetetlen csak akarni kell.
 19/50 anonim ***** válasza:
22%

"Az hogy eltartja egy idegen gyereket, mar onmagaban is kesz csoda"

Megjegyezném, hogy azért vannak még normális férfiak, akiknek ez nem probléma. Ráadásul, hozzá született a pici, tehát még akár sajátjaként is tekinthetne rá.

2013. dec. 12. 10:02
 20/50 A kérdező kommentje:
Ha sír felveszi,de a pelenkázást ő sem csinálja. Még szoptatom szóval ebben sem tud segíteni. Nagy ritkán átöltözteti, de az is egy óra hossza. Főzni én szoktam, takarítani, boltba járni.
2013. dec. 12. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!