Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti párotok sem segít a...

A ti párotok sem segít a gyerek körüli dolgokban?

Figyelt kérdés
Az én párom a négy hónapos kicsit elviszi néha az ismerősökhöz, játszik vele, de azt mondta, hogy ennél többre ne számítsak. Így mindent nekem kell itthon csinálnom.
2013. dec. 12. 09:25
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

Akkor egész nap feküdjön??? DDD.

A nevén sincs a gyerek akkor minek követeljek gyerektartást?

2013. dec. 12. 10:45
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Korotok? Párod keres munkát?

(elég ismerős a stílusod, meg a kérdés, de nem lehet jelenteni)

2013. dec. 12. 10:47
 33/50 anonim ***** válasza:
76%

Kezdem úgy érezni, hogy kamu az egész... normális ember nem áll így a munkanélküliséghez, mint a kérdező.

Egyébként:

Te pereld be a gyerek apját gyerektartásért, észlény

A fiúd pedig menjen el dolgozni, de sürgősen, ahelyett, hogy az ismerősökhöz járogat...

2013. dec. 12. 10:49
 34/50 anonim ***** válasza:
Háát, ha az én férjem itthon ülne és beszélgetne velem meg eljárogatna máshová, tuti agyvérzést kapnék. Az megint más, ha munkanélküli lett és keres (!) is munkát. Vagy felmondott, mert az egészségét veszélyeztette a munka. Ezeket el tudom fogadni, de azt, hogy haverokhoz járogat napközben és nem csinál semmit otthon, azt nem. Visszatérve a kérdésre, de segít. Ha hazajön még időben, egyből uzsonnáztatj a kicsit, mert szereti etetni, a vacsorát eléjük rakom, az apjuk vezényli. Fürdés is nagyjából az ő munkája, pelenkáz, öltöztet. A nagy 2 hetes volt, mikor elaludtam két szoptatás között és a baba bepisilt. Akkor vett egy mély levegőt, és ahelyett hogy felkeltett volna, átpelenkázta, átöltöztette. Én meg nem kritizálom, ha nem harmónizál színben a ruha, amit ráadott a gyerekre. De ő akarta a babákat és örül nekik, nem nyűg, hanem kikapcsolódás a gyerek a munka után.
2013. dec. 12. 10:53
 35/50 anonim ***** válasza:
18%
Nem értem kinek mi köze ahhoz, hogy más párja miért nem dolgozik? Örüljetek, hogy ebben a nagy munkanélküliségben a ti párotoknak van hol dolgoznia.
2013. dec. 12. 10:54
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem dolgozik, akkor mozduljon már meg otthon. Ha nem gyerekezik, akkor boltba járhatna, esetleg takarítani, főzni sem egy nagy munka.
2013. dec. 12. 11:03
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint otthon ültök mind a ketten, a gyesből, meg a családiból éltek. Hogy? Hol? Albérlet? Vagy a szülőknél? Téged nem zavar, hogy nem dolgozik a párod? Mi a végzettsége? Hány évesek vagytok?
2013. dec. 12. 11:13
 38/50 anonim ***** válasza:
72%
Ez nyilvàn kamu. Hasonlò stìlusban irodott mint a 4 hònapos babàval majdnem elütöttèk a pàromat, stb....kamu ès unalmas...
2013. dec. 12. 15:24
 39/50 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg ez a "kamu" szöveg unalmas amit sajnos majdnem minden kérdésnél olvasok! Ennyire irigyek az emberek?
2013. dec. 12. 15:32
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsò mit kène irigyelni ebben az esetben pl?
2013. dec. 12. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!