Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt mindenki szuperanyu/nő/fel...

Itt mindenki szuperanyu/nő/feleség?

Figyelt kérdés

Ahogy olvasom itt a válaszokat, el vagyok képedve, hogy itt mindenki naponta takarít, felmos, napi háromszor vécét pucol, természetesen naponta frissen, egészségesen főz, emelett az összes idejét a gyerekkel tölti, mondókázik, mesél, játszóterezik. Mire a férj este hazajön, meleg étel várja, és még az ágyban is naponta teljesít. Ja, és mind emelett fórumozni is van ideje.

Én vagyok az egyetlen, akinek ez nem megy??

2013. dec. 6. 14:04
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ nem .Ráadásul érzéketlen bunkó tudok lenni akaratomon kívül.A ház szalad...Most a gyerek itthon van mert szabin vagyok a mai nap az övé. Remélem egyszer utol érem magam,de munka és másodállás mellet nem megy. Nagyon szeretem a férjem,de most kicsit lanyhább az intim kapcsolatunk.
2013. dec. 6. 17:08
 32/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ. Azért megnyugtató, hogy más is van így.

Nem azt mondom, hogy nem akarom csinálni, de igen, vannak napok (gyakran), amikor azt mondom, hogy teszek a rumlira, és leülök olvasni, amikor van egy kis időm.

A szuperanyát pedig nem negatívan értettem. Én felnézek arra, aki mindezt folyamatosan megcsinálja, és emellett még vidáman teljesít az ágyban is. Én már általában estére olyan fáradt vagyok, hogy semmi kedvem megmozdulni.

Tudom, hogy lehetne többet csinálni, de én szeretném azért a saját igényeimet is kielégíteni. Attól, hogy az embernek családja van, ez még talán kijár. Csak nem lettem ettől rabszolga, akinek csak a mosatlan a dolga.

Nekem csak egy gyerekem van, annak meg külön gratula, aki ezt több gyerek mellett vagy terhesen teszi!

2013. dec. 6. 17:30
 33/36 anonim ***** válasza:

"Ellenben 3-4 hónaposan már vihették a gyerekeiket bölcsibe"

Miért te beadtad párhónaposan a gyerekedet bölcsibe,mert ezt most is lehet.

2013. dec. 6. 17:33
 34/36 anonim ***** válasza:
Ja persze, meg mindenki 40 kilo, 3 diplomaja van, netto 300e volt a fizuja es az o ferje a legjobb apuka/ferj a vilagon :-)
2013. dec. 6. 17:51
 35/36 anonim ***** válasza:
31 es vagyok , igen a férj tényleg a legjobb :) ezt kikértem magamnak . ;)
2013. dec. 6. 18:41
 36/36 zabmester ***** válasza:

""Ellenben 3-4 hónaposan már vihették a gyerekeiket bölcsibe"

Miért te beadtad párhónaposan a gyerekedet bölcsibe,mert ezt most is lehet."

Akkor hogy érthető legyen: természetesen ezt most is lehet, viszont jelenleg NEM ez a társadalmi elvárás, akkor viszont a legtöbb családnak nem volt más választása, mivel ennyi szülési szabi járt, nem több. Aki ezen felül is otthon akart maradni, az persze megtehette, de akkor semmiféle pénz nem járt már. Ahol pedig mindkét szülő dolgozott, ott kétlem, hogy gyerek után sokan megengedhették maguknak, hogy egy keresetből éljenek.

2013. dec. 7. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!