Új feleség, közös baba?
A kérdésem olyanok felé irányul akik párjuknak az előző kapcsolatból van már gyereke.
Szóval ugye vannak olyan dolgok amik nem feltétlen egyeznek meg a ti véleményetekkel a gyereknevelésben,de valójában nem szólsz bele mert a párod gyereke,nem a tied.
Amikor viszont lesz közös gyerek akkor szeretnél ellene tenni,hogy a párod a te gyerekeddel ne ugyan úgy csináljon mint az előzővel?Meg lehet ezt értetni vele,hogy oké az első gyerekkel az úgy ment de ezzel nem szeretnéd ha úgy menne?!
Remélem érhetően írtam le valamennyire.A kérdésem az,hogy tud változni mondjuk egy apa ilyen téren?
Például,hogy ne hagyjon rá annyira mindent mint az előző kapcsolatból született gyerekre,és apa tisztában van vele,hogy el lett kényeztetve.
Első
:-D te rólunk írtál? :-D
Na itt mondjuk apuka nem hozza fel milyen volt anno a mi "Ádámkánknál".Anyós meg sajna nem él,de van mostoha anyós azzal meg nem beszélünk.
Itt is minden rá van hagyva a gyerekre,mondjuk kicsi kora óta látom mi megy és annyira nem tetszik,hogy azt le se tudom ide írni.
Férjed hogy áll a témához?
Azért azt hozzá tenném, hogy anyukámnak 4 unokaja van. kettö az én gyerekem, kettö a tesómé. Mindig hasonlitgatják a gyerekeket, de ez egyáltalán nem negatív. mi magunk is hasonlítgatjuk a két lányunkat.
Szerintem ebben semmi rossz nincsen.
Anyosaitokban feléledt az emlék most, a másik unokájuk születéséhez. Ha az a másik gyerek a te testvéred gyereke lenne, és ahhoz hasonlítanák akkor is rosszul esne?
Szerintem a közös gyerek abban lesz más, hogy veletek él. És itt bizony nem lehet mindent ráhagyni, mert a következményekkel naponta szembesülni kell, nem csak 2 hetente hétvégén.
Az előzőt azért kényezteti, mert neki inkább csak a "mulatságos" dolgokkal kell foglalkozni, nem a napi szintű problémákkal. És ha a gyerek teszem azt hisztis, megnyugtatja a tudat, hogy másnap úgyis hazamegy, "szenvedjen vele az anyja".
De a közös az nem megy sehova :) Ott apukának is nevelni, büntetni kell.
Nekem is ez van a fejembe,hogy ha olyan lesz a gyerekem mint Ádámka akkor én nem is tudom,lelövöm magam!
Pontosan ugyan ilyen szituk vannak nálunk is.
Mindig minden kell neki,megy a hiszti folyamatosan nála hol ezért hol azért de ha még legalább értelmes játék lenne oké.
De csak a gép a gép meg a gép.600 féle játék és....
Meg irigy mint az atom.Ma is jön hozzánk,már hallom előre hogy ahaaa persze van új szőnyeg nekem vettetetek valami gépes játékot?(1 éve spóroltam erre a szőnyegre)
Na mindegy ez már részletkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!