Hogyan tudnék a terhes feleségem kedvében járni?
Nem muszáj ennyire belemélyülni,néha egy sima ölelés is csodákat tesz! Ám vannak nők,akiket ilyenkor békén kell hagyni! Nem tudom a Te feleséged melyik csoportba tartozik,így csak KITARTÁS tudok kívánni! Meglásd,hamar elrepül az a pár hónap! Addig pedig légy Vele nagyon türelmes!
Egészséges kisbabát!!
Üdv:3 lányos
Fontos kérdés, hogy miért veszekedtek. Van vmi konkrét (esetleg visszatérő) problémátok? Vagy csak mindenen felkapja a vizet (kb. mint a klasszikus „miért nem csavarod vissza a fogkrém kupakját?!?” álprobléma)?
Én a „könnyebb eset” kismamák közé tartoztam, de a hormonváltozások nagyon durvák ebben az időszakban, volt rá példa, hogy egy vicces filmet nézve a harsány kacajom egyszer csak sírásba csapott át… és nem a nevetéstől sírtam, hanem egyszer csak őszintén el voltam keseredve, és semmit nem tudtam tenni ellene, csak bőgtem, miközben azt hajtogattam, nem tudom, mi a bajom. Képzelheted, a férjem mit gondolt. :) Ez egy életre szóló tapasztalat volt, hogy a hormonok miket képesek tenni az emberrel (elég ijesztő, mintha megbolondulna).
Beszélgess vele, hallgasd meg, még ha ideges is, és ha nem olyan a gondja, amin változtatni lehet (tehát „csak hisztizik”), akkor igyekezz nem magadra venni, öleld át, nyugtasd meg.
Sajnos azt nem mondhatom, hogy hamar vége lesz, legalábbis nálam még a gyerek egyéves koráig tomboltak a hormonok.
Ráadásul ez egy óriási változás az ember életében, bármennyire várta már, minden megváltozik egy gyerek születésével, így az embernek „el kell siratnia” az előző életét, és fel kell dolgoznia, hogy most már minden más lesz.
Nagyon aranyos vagy hogy eszedbe jutott, és tanácsot is kérsz :))
Légy vele kedves, vigyél neki apró meglepiket, pl. virág, terhes napló, apró babaholmik, süti, stb. Nézzetek együtt babás vígjátékot, pl. Nicsak, ki beszél!, ilyesmiket.
Boldog babavárást Nektek :)
Engem egy jókis talpmasszázs tudott ellazítani.
Bár egy kis meleg tea, uborkás szendvics is mikor látod, hogy pihen szerintem jól esne neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!